Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Wild Yam/Yamsrot

Varenummer: 1187
159 kr 177 kr

Wild Yam (Dioscorea villosa) (rot) 400 mg 100 vegetabilske kapsler

1187
På lager
159 kr

Produkttagger/Emmeord: Vegetabilske kapsler

Spørsmål om produktet?

Wild yam (Yamsrot, Dioscorea villosa) er en mangfoldig urt med en rekke anvendelsesområder. Den har vist seg å kunne ha en positiv virkning på flere organer i kroppen. Blant annet er den god for leveren og kan derved hjelpe til å balansere hormonproduksjonen. I tillegg har den også ofte vært brukt i forbindelse med fordøyelsesproblemer som kolikk og irritabel tykktarm.

Wild Yam inneholde stoffer som regnes for å være forløpere for hormonet progesteron. Urten kan brukes i forhold til ulike kvinnelidelser, inkludert uregelmessig menstruasjon, menstruasjonskramper, ufruktbarhet, menopause og endometriose. Wild Yam virker beroligende på livmoren og demper nervene. I Nord og Sentral Amerika har yamsrot tradisjonelt vært brukt som et avslappingsmiddel ved menstruasjonssmerter og smerter i eggstokkene. Mange har erfart nytte av urten i løpet av overgangsalderen.

Urten har betennelsesdempende egenskaper. Som følge av plantens høye innhold av plantesteroid har den i århundrer vært brukt som et effektivt smertedempende middel. På bakgrunn av at yamsrot inneholder kortisonforløper kan den også brukes i behandling av leddbetennelse, andre betennelsestilstander samt reumatiske lidelser.

Anbefalt dosering - 1 kapsel 3 ganger daglig med mat eller et glass vann.

Les mer om denne urten: ;Urtekildens Planteleksikonrn

antall 100
vekt 82 g
form vegetabilsk kapsel

Wild Yam/Yamsrot vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (1) 4.02 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
ingen vurdering
  • Mage/Tarm
    Av 25. oktober, 2009 16:39

    Wild Yam er meget interesant. Har i ca 1 år gjort forsøk ved å benytte denne som kosttilskudd i forbindelse med min Cøliaki, gluteninntolleranse. Denne har vist seg å ha positiv effekt for å stabilisere mage og tarmsystemet.

Skriv en anmeldelse