Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Wild Yam (Dioscorea villosa) (rot) 400 mg 100 vegetabilske kapsler
198 kr
198 kr


Til utsjekking på en side
198 kr
Kategorier: Wild Yam 
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?

Wild yam (Yamsrot, Dioscorea villosa) er en mangfoldig urt med en rekke anvendelsesområder. Den har vist seg å kunne ha en positiv virkning på flere organer i kroppen. Blant annet er den god for leveren og kan derved hjelpe til å balansere hormonproduksjonen. I tillegg har den også ofte vært brukt i forbindelse med fordøyelsesproblemer som kolikk og irritabel tykktarm.

Wild Yam inneholde stoffer som regnes for å være forløpere for hormonet progesteron. Urten kan brukes i forhold til ulike kvinnelidelser, inkludert uregelmessig menstruasjon, menstruasjonskramper, ufruktbarhet, menopause og endometriose. I Nord og Sentral Amerika har yamsrot tradisjonelt vært brukt som et avslappingsmiddel ved menstruasjonssmerter og smerter i eggstokkene. Mange har erfart nytte av urten i løpet av overgangsalderen.

Som følge av plantens høye innhold av plantesteroid har den i århundrer vært brukt som et effektivt smertedempende middel.

Anbefalt dosering - 1 kapsel 3 ganger daglig med mat eller et glass vann.

Les mer om denne urten: ;Urtekildens Planteleksikonrn

Formvegetabilske kapsler
Produsent/merkenavnSolaray
antall100
vekt82 g
formvegetabilsk kapsel

Gjennomsnittlig karakter: 

4.02 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • Mage/Tarm

    Wild Yam er meget interesant. Har i ca 1 år gjort forsøk ved å benytte denne som kosttilskudd i forbindelse med min Cøliaki, gluteninntolleranse. Denne har vist seg å ha positiv effekt for å stabilisere mage og tarmsystemet.


    25. oktober, 2009 16:39