Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Vegan Omega 3 & Astaxanthin

-22%

Kjøp

Vegan Omega 3 & Astaxanthin 60 softgels
498 kr 388 kr
388 kr


Til utsjekking på en side
388 kr
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?

Vegan Omega 3 & Astaxanthin 60 softgels.

Pure & Essential Vegan Omega-3 & Astaxanthin gir en balansert kilde til både DHA og EPA langkjedet omega-3, ideell for veganere og alle som søker alternativer til fiskebaserte kilder til omega-3. Denne konsentrerte algeoljen dyrkes i et lukket miljø i rent, filtrert vann, så den er naturlig fri for havbårne forurensninger som kvikksølv og PCB, og etterlater ingen fotavtrykk på havets økosystem. Dette tilskuddet gir en DHA-rik olje, balansert med EPA i et 2:1-forhold, i små myke geler for dosering to ganger daglig, og øker absorpsjonen og øker effektivt cellulære omega-3-nivåer. Tilsetningen av AstaPure® astaxanthin gir overlegen antioksidantbeskyttelse, ikke bare til de delikate omega-3-fettsyrene, men også til kroppen.

Dosering:

Voksne og barn 14+: 2 softgels daglig. For ytterligere støtte kan dosen dobles

For optimal absorpsjon, ta med mat og del den daglige dosen morgen og kveld. Konsekvent inntak anbefales for optimale resultater. Ikke overskrid maksimal dose.

Dette helt algebaserte omega-3-tilskuddet gir en daglig dose på 600 mg DHA og EPA, med ekstra antioksidantfordeler fra astaxanthin – en kraftig og naturlig kombinasjon som finnes i villaks og krill.

Formvegetabilske kapsler
Produsent/merkenavnIgennus
antall60
vekt84 g