Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-9%

Kjøp

Inneholder naturlig alfa- og betakaroten fra planter og alger
415 kr 379 kr
379 kr


Til utsjekking på en side
379 kr
Kategorier: Betakaroten 
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?
 • Naturlig gylden brun hud
 • Beskyttelse av hud og øyne i solen
 • NÅ med 15mg betakaroten

Betakaroten er et provitamin til vitamin A, som i tillegg til sink, er viktig for normalt syn. A-vitamin hjelper også til med å opprettholde friske slimhinner og sunn hud. Vitamin C, E, sink og selen er viktige antioksidanter. Kobber bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

Produktet er et bredspektret vitamin-/mineral- og antioksidantprodukt med pigmenter (fargestoffer) og ekstrakter fra alger, blomster og grønnsaker.
Super Betakaroten er en symfoni av næringsstoffer som brukes for UV-beskyttelse av hud og øyne, og dette kan gjøre at du tåler solen bedre, samt unngår soleksem.

Jo mer sol man eksponeres for, jo fortere brukes antioksidantene i huden opp, sørg derfor for å opprettholde pigmenteringen og antioksidant- beskyttelsen i huden og netthinnen i øynene ved å spise mye fargerike grønnsaker. Suppler med Bio-Life Super Betakaroten etter behov.

Produsent/merkenavnBio-Life
antall90
vekt74 g
formvegetabilsk kapsel

Gjennomsnittlig karakter: 

4.00 av 5 stjerner

2
0
0
0
0
6
no rate
 • Veldig bra 

  Jeg tar dette hvert år for å forberede meg til sommeren.


  21. april, 2019 19:13
 • Fungerer fint 

  Blir ikke lenger solbrent og det holder med 1 tbl om dagen for det. Fargen holder lenger. Regner med at det er mange andre gode sider ved det også - pga kvaliteten.


  8. juni, 2016 19:47
 • beta karoten super

  Jeg brukte pillene fra betakaroten.no fikk fin farge med de:) men så gikk jeg over til disse da mistet jeg all fargen min å fikk halsebrann:( Ikke bra piller om du bare skal bli brun inneholder kunn 3mg betakaroten.
  Kan da umulig være sunt å ta disse som inneholder så mange forskjellige vitaminer to ganger om dagen :S


  23. oktober, 2010 13:17
 • Super Betakaroten

  Jeg tar 3 kapsler om dagen fordi jeg ble anbefalt det i helsekostbutikken. Men som Inger-Lise sier er det sikkert nok med en om dagen hvis produktet blir brukt over lengre tid.


  10. august, 2009 22:59
 • Super Betakaroten

  Jeg tar en kapsel om dagen og gjør det fast hele året. Det gjør at brunfargen jeg får holder seg veldig godt og når jeg soler meg får jeg en jevn og fin farge. Får alltid spørsmål om jeg har vært i syden, men det er pga betakarotene... Du vil nok ikke merke noe forskjell med engang da det tar et par mnd før det virker. Så om en bruker det for for eksempel soleksem bør en begynne å ta de i april mnd senest for og få full virking. Jeg tror ikke det er nødvendig og ta mer enn 1 pille hver dag.


  22. juni, 2009 12:25