Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Slippery Elm Bark

Varenummer: 1692
95 kr

Slippery Elm Bark - Rødalm (Ulmus fulva) 400 mg 60 kapsler

1692
Kun få produkter igjen på lager
95 kr
Spørsmål om produktet?

Slippery Elm er opprinnelig en amerikansk urt, som har blitt brukt i en rekke helseprogrammer, men er best kjent som en favoritt for åndedretts- og gastrointestinal helse. For slimhinnene i hals- og bronkialpassene og for å fremme en sunn åndedrett. Hver kapsel inneholder gir 400 mg fint almbark-pulver.

Dosering: 2 kapsler daglig sammen med vann.

antall 60
vekt 50 g

Slippery Elm Bark vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (1) 4.01 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
ingen vurdering
  • Spiserørsbetennelse
    Av 22. mars, 2011 14:16

    Jeg har vært plaget med spiserørsbetennelser og magekatarr med jevne mellomrom i flere år nå. Legene har satt meg på hestedoser med syrepumpehemmere og syredempende uten særlig virkning. Så oppdaget jeg den her, og den er super. Jeg klarer riktignok bare å ta en kapsel om dagen i begynnelsen fordi jeg blir så kvalm av de (jeg er hypersensitiv på urter, medisiner og mat), men jeg merker virkning med en gang jeg begynner på de. Jeg tar en på kvelden når betennelsene kommer, og morgenen etter er jeg 50% bedre, så går det bare et par dager før alle symptomer forsvinner. Anbefales på det sterkeste!

Skriv en anmeldelse