Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Sensoril Ashwagandha 125 mg 120 kapsler
303 kr
303 kr


Til utsjekking på en side
303 kr
Spørsmål om produktet?

Sensoril Ashwagandha innhold pr. kapsel: Sensoril® Withania somnifera (minimum 10 % withanolidglykosidkonjugater og 32 % oligosakkarider) (friske røtter og blader) 125 mg

Foreslått bruk: Som kosttilskudd, ta en kapsel to ganger om dagen med vann, en om morgenen og en om kvelden.

Hjelper kroppen med å tilpasse seg stressinduserte fysiologiske endringer som resulterer i tretthet og nervøs spenning . Støtter en sunn, naturlig respons på daglig stress . Fremmer en følelse av ro og avslapning.

Stresset? Enten du er 28 eller 80, er sjansen stor for at du føler effekten av stress hver dag. Nå er det Sensoril, det siste patenterte næringsmiddelet for å støtte avslapning og hjelpe tankene dine under stressende situasjoner. Mer enn et enkelt Ashwagandha-tilskudd, er Sensoril produsert med spesialdyrket Ashwagandha som er renset gjennom en patentert prosess, og konsentrerer de aktive ingrediensene. Dermed gir hver enkelt kapsel den samme stressbekjempende støtten.

Formgelatinkapsler
Produsent/merkenavnSwanson
antall120
vekt72 g