Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Seagarden Marine Collagen kpsl.

Kjøp

Seagarden Marine Collagen 120 kpsl.
268 kr
268 kr


Til utsjekking på en side
268 kr
Produkt-knagger: 10 Nye produkter
Spørsmål om produktet?

Seagarden Marine Collagen 120 kpsl

God kilde til protein, Med vitamin C,Norsk marint kollagen fra Nord-Atlantisk villfanget torsk, Opprettholder og bygger muskelmasse

Seagarden Marine Collagen + Vitamin C er av type l og lll kollagen fra fiskeskinn av torsk (Gadus morhua), med korte peptider for raskt opptak i kroppen. Produktet er tilsatt vitamin C, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin C er også avgjørende for kroppens kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon.

Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som finnes i bindevev, muskler og hud, og er en stor del av ledd og sener. Fra vi er i midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Kollagen er en god proteinkilde som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse samt bidrar til å opprettholde normale knokler.

Seagarden utført en egen klinisk dermatologiske studie hos Dermatest Tyskland, 2017. Studien viste at Seagarden marine collagen ble godt tolerert på de 20 kvinnene i alder 40-55 år som deltok i studien. Studien viste til en signifikant økning av hudfuktighet i ansiktet med 34,8 % etter 8 ukers inntak.

Ingredienser:

Kollagenpeptider av hydrolysert fiskeskinn fra TORSK (Gadus morhua), vitamin C (kalsiumaskorbat), antiklumpemidler (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), hypromellose (cellulosekapsel)

Kan inneholde spor av fisk, bløtdyr og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk- bløtdyr- eller skalldyrallergi. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

Magnesiumsalter av fettsyrer kommer fra en vegetabilsk kilde.

Anbefalt daglig dose, 4 kapsler som svelges med et glass vann. Kapslene er enkle å svelge.

antall120
vekt70 g