Kontaktskjema

Spørsmål til nettbutikken

Jeg får ikke logget inn til min kundekonto.

For de fleste kunder som allerede har vært innom å handlet en eller flere ganger tidligere i «gammel» nettbutikk, vil det kunne oppstå noe trøbbel med ny innlogging. Dette vil bli rettet opp i løpet av kort tid, slik at du ved neste innlogging vil komme direkte til din kundekonto og blant annet kunne se full oversikt over alle dine tidligere bestillinger. Hvis du likevel har problem med innlogging nå anbefaler vi at du sender oss en melding i kontaktskjema, så vi kan får det ordnet.

Hva er «1-klikk» bestilling?

1-klikk bestilling er ment som en ekstra service for dem som av ulike grunner kan ha noe problem med å fullføre bestilling på vanlig måte. Dersom du ikke har bestilt i nettbutikken før, og vi ikke har adressen din er det greit om du bekreftet bestillingen ved å skrive adressen din i kommentarfeltet.

Betalingen ble ikke fullført.

Bestillingen blir registrert så snart du klikker på knappen for å sende/fullføre bestillingen. Dersom du har valgt å betale med visa/masterkort og betalingen ikke blir fullført vil bestillingen din settes på «vent» til betalingen eventuelt blir betalt på et senere tidspunkt, innen 1-2 dager. Dersom du ønsker bestillingen, selv om betalingen feilet, gir du oss beskjed om det, så endrer vi betalingen til «faktura» og sender varene til deg med betalingsgiro (ingen ekstra kostnad).

Jeg ønsker mer opplysninger om produktet, men finner ikke informasjon på nettsiden.

På en viss andel av produktene har vi lagt til ett bakgrunnsbilde med mer detaljert informasjon om innhold og dosering etc. Innholdsbeskrivelse og produktbeskrivelse skal finnes på produktsidene, men det er likevel en del av produktene som informasjon kan være mangelfull. Dette noe vi jobber med mer eller mindre kontinuerlig for å få på plass, men send oss gjerne et hint om det er bestemte produkter med utilstrekkelig informasjon så noterer vi det ned og setter det opp på prioriteringslisten.

Jeg har flere spørsmål som det ikke står noe om her.

Det vil komme mer spørsmål og svar på denne siden etter hvert. Send gjerne inn spørsmålet ditt nå så kan det bli det neste som tas med her på denne siden.