Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kinesisk Balanse te 160g pulver

4.010

Kjøp

Kinesisk Balanse te 160 gr.
212 kr
212 kr


Til utsjekking på en side
212 kr
Kategorier: Te  Super Nature 
Spørsmål om produktet?

Teen, som inneholder 21 urter smaker godt og harmonisk, noe som gjør at den faller i smak hos de fleste. Innholdet av to typer grønn te og kolanøtt gjør at teen brukes av mange som erstatning for kaffe og annen te. Ideell til frokost, på jobben, og i ditt treningsvann.

I 2015 endret vi pulverbasen og valgte stevia og kokosblomstsukker som søtning.

Stevia er en søt plante, og steviolgykosider som er ekstrahert fra planten, er 300 ganger søtere enn sukker og har 0 kalorier. Kokosblomstsukker er laget av saften fra kokosblomster, et restprodukt

innen kokosindustrien, og dermed svært miljøvennlig. Ved å kombinere stevia og kokosblomstsukker klarte vi å redusere mengden pulverbase betydelig, men samtidig beholde den samme gode smaken. Dermed blir teen mer konsentrert og man kan bruke mindre dosering for å oppnå samme smak. I den nye boksen har vi faktisk økt urtemengden med 50 % sammenlignet med den gamle teen. Du får altså 50 % mer te i en mindre boks!

INGREDIENSER: Pulver av inulin, kokosblomstsukker, standardiserte urteekstrakter (mate, garciniafrukt, grønn te, artisjokk, isop, kolanøtt, mjødurt, rosmarin, vill yam, bjørkeblad, lakrisrot, sellerifrø, stemorsblomst, storborreblad, løvetannblad, løvetannrot, anisfrø, blæretang, brennesleblad, brenneslerot, Dong Quai, storborrerot, fennikelfrø og sarsaparilla), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), blomsteressenser, søtstoff (steviolglykosid)

antall160
vekt196 g
formpulver