Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Fenugreek Seed (Bukkehornkløver)

3.991

Kjøp

Bukkehornkløver (Fenugreek Seed) 610 mg 90 kapsler
120 kr
120 kr


Til utsjekking på en side
120 kr
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 108 kr

Fenugreek – bukkehornkløver, er kjent i dag som en kulinarisk urt. Den har blitt verdsatt siden antikken for sin unike evne til å fremme sunn karbohydrat- og fettmetabolisme. Disse 610 mg kapslene gjør det lettere enn noensinne å dra nytte av urtens balanserende egenskaper.

Dosering: Ta 2 kapsler daglig sammen med mat og vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall90
vekt96 g

Gjennomsnittlig karakter: 

3.99 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • Bukkehornkløver

    Hentet fra:Rolv Hjelmstad-Urtekilden En kolesterolsenkende urt I tillegg til sin blodsukkersenkende virkning, er det vist ved forsøk både med dyr og mennesker at bukkehornkløver kan redusere mengden av det dårlige kolesterolet i blodet. I et forsøk hvor man brukte rotter, fant man at ved å gi et ekstrakt av bukkehornkløver i en måned, ble blodkolesterolverdiene redusert med omkring 25 %. En nylig utført studie som involverte 60 ikke-insulinavhengige diabetikere viste at frø av bukkehornkløver signifikant senket nivåene av serum kolesterol med 14 % i løpet av 24 uker. En annen studie utført med diabetespasienter viste at bukkehornfrø senket nivåene av LDL kolesterol (det dårlige kolesterolet). I denne studien varte reduksjonen av LDL kolesterol også etter at man sluttet å innta frøene. Kliniske studier utført i India har funnet at bukkehornkløver senker verdiene av LDL kolesterol uten å påvirke HDL kolesterolet (de gode kolesterolet). Den kolesterolsenkende virkningen mener man delvis skyldes bindingen av kolesterol til en fiberkomponent i frøene som kalles galaktomannan. I dyreforsøk binder denne gelen gallesyrer og senker kolesterolet omtrent på samme måte som vanlige medikamenter gjør. Saponinene som finnes i bukkehornkløver spiller også en rolle ved å blokkere absorpsjonen av gallesyren, som bringer kolesterolet inn i blodet. Den unike kostfibersammensetningen og det høye saponininnholdet synes således til sammen å være ansvarlig både for den blodsukkersenkende og kolesterolsenkende virkningen.


    17. juni, 2009 09:51