Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

White Kidney Bean Extract - Phase 2

4.020
-6%

Kjøp

White Kidney Bean Extract - Phase 2 Phaseolamin: ekstrakt fra hvit bønne, 500mg
349 kr 329 kr
329 kr


Til utsjekking på en side
329 kr
Spørsmål om produktet?

Phase 2 stivelsesblokker er et spesielt protein som er skilt ut fra hvite kidney-bønner (hvite hagebønner). Dette binder seg til bestemte enzymer i kroppen som fordøyer stivelse/ karbohydrater. I løpet av omtrent en time skjer en biokjemisk reaksjon som hindrer enzymene i å binde seg til stivelsen og fordøye den. Karbohydrater som spises i løpet av den timen, passerer gjennom fordøyelsessystemet i hele molekyler, ufordøyd, omtrent på samme måte som de ufordøyelige fibrene fra korn. Det er ingen signifikante bivirkninger ved dette. Kun en rekke fordeler ved at kaloriopptaket reduseres. Stivelse utgjør bortimot en ¼ til 1/3 av en gjennomsnittlig diet. Å eliminere kalorier fra stivelse fører automatisk til eliminering av ¼ til 2/3 av alt normalt kaloriinntak.

På grunn av at Phase 2 kun nøytraliserer stivelse, hindres ikke fordøyelse og opptak av alle de andre næringsstoffene i maten. Alle vitaminene, mineralene, enzymene og proteinene i karbohydratene tas fortsatt opp på vanlig måte.

Forslag til dosering: Ta to kapsler sammen med et glass vann før måltid med mye karbohydrater eller stivelse. En boks inneholder 180 kapsler, 500 mg.

antall180
vekt192 g