Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Buy Thyroid Energy

Thyroid Energy 90 Vkapsler
265 kr
265 kr


Til utsjekking på en side
265 kr
Kategorier: NOW  Ashwagandha 
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?

Thyroid Energy 90 Vkapsler

Hvis du prøver hardt å gå ned i vekt uten å lykkes, er sjansen stor for at det er en viktig del av stoffskiftet du har oversett. Skjoldbruskkjertelen produserer to hormoner som styrer hvor raskt kroppen din forbrenner energi. Hvis det ikke blir produsent nok av disse hormonene vil stoffskiftet bli mindre effektivt. Det fører til lavere energiproduksjon, noe som kan føre til vektøkning og utmattelse, og at det blir vanskeligere å gå ned i vekt.

NOW Thyroid Energy gir en daglig tilførsel av næringsstoffer for å sikre at skjoldbruskkjertelen har alt den trenger for å holde stoffskiftet i gang. De to regulerende hormonene er jod og tyrosin, men andre mineraler og urter er også bra for stoffskiftet, det gjelder blant annet sink, selen og kobber. Også studier av ekstraktet fra Guggul-planten har vist evne til å fremme sunn skjoldbruskfunksjon. NOW Thyroid Energy kan brukes for å motvirke at vekttap begrenses på grunn av ubalanse i skjoldbruskkjertelen. Dette produktet er et komplett ernæringstilskudd for skjoldbruskkjertel. NOW har kombinert jod og tyrosin, de to bestanddelene som er nødvendige for syntesen i skjoldbruskkjertelen. Mineralene selen, sink og kobber er tilsatt som kofaktorer som trengs for normal skjoldbruskfunksjon. I tillegg har NOW Thyroid Energy de ayurvediske urteekstraktene fra Guggul og Ashwagandha for å gjøre produktet komplett.

Dosering: Ta 2 kapsler daglig, helst i delte doser.

Formvegetabilske kapsler
Produsent/merkenavnNOW
antall90
vekt118 g

Gjennomsnittlig karakter: 

0
0
0
0
0
1
no rate
  • På lager?

    Kommer denne inn igjen?


    30. November, 2023 19:53