Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-7%

Buy Natto

Natto Ekstrakt med Vitamin-K2 Japansk produkt for god benstruktur.
352 kr 329 kr
329 kr


Til utsjekking på en side
329 kr
Kategorier: Diverse for kvinner  Vitamin K 
Spørsmål om produktet?

Natto og K2 vitamin
Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn. Dette er en tradisjonell japansk rett som er laget av gjærede soyabønner, ofte en spesiell type kalt natto-soyabønner.

Vitamin K kommer i to former, K1 og K2. K1 (fyllokinon) er det som er mest kjent som vitamin K, og det vitaminet som hittil har vært mest kjent for sine egenskaper i å hjelpe blod å koagulere. K1 finnes i mørkegrønne grønnsaker som brokkoli, spinat og grønnkål, mens K2 vitamin (MK- menaquinone) finnes mest i fermenterte oster, eggeplomme, og noe i enkelte melkeprodukter, men lite i frukt og grønnsaker.

Mennesker lager ikke K2 vitamin fra grunnen, men kan omdanne for eksempel K1 til noen former av K2 vitamin. Dette utgjør imidlertid en alt for liten mengde K2 vitamin, slik at K2 vitamin må tilføres fra andre kilder.

De viktigste produsentene av K2 vitamin er bakterier. Melkesyrebakterier som finnes normalt i tarmen lager noe, og inntak av fermentert mat vil også være et nyttig bidrag. Vi finner absolutt mest K2 vitamin i den japanske retten Natto, der bakterien Bacillus subtilis danner K2 vitamin under gjæringsprosessen (fermenteringen) av soyabønnene.

Natto•k2
Ingredienser og dosering

Ingredienser: Kapsel (gelatin (svin), fuktighetsbevarende middel (glyserol), farge (karamell)), nattlysolje, menaquinon-7-olje (vitamin K2, soyaolje), soyaisoflavoner, nattoekstrakt, fortykningsmidler (bivoks, mono- og diglyserider av fettsyrer), antioksidant (d-alfatokoferol).

Produsert i Japan - Not Genetically Modified

Innhold per døgndose:

1 kapsel % av referanseverdi
Vitamin K2 200 mcg 267%
Nattlysolje 134 mg *
Nattoekstrakt 45 mg *
Soyaisoflavoner 50 mg *

* ikke fastsatt

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med mat.

Døgndosen bør ikke overskrides.
Kosttilskudd er ikke en erstatning for variert kost og sunn livsstil.
Bruk av K-vitamin sammen med blodfortynnende medikamenter bør skje i samråd med lege.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

antall30
vekt32 g

Gjennomsnittlig karakter: 

4.02 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • natto k2

    Dette produktet er helsefarlig. Ga tarminfeksjon som igjen førte til kronisk inflammasjon av bukspyttkjertelen.


    14. July, 2017 13:50