Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

FertilAid for Women

-9%

Kjøp

FertilAid 90 kapsler
320 kr 290 kr
290 kr


Til utsjekking på en side
290 kr
Spørsmål om produktet?

FertilAid 90 kapsler

Dette patenterte kosttilskuddet er designet for friske kvinner som prøver å bli gravide. Det inneholder urter for å støtte hormonbalanse og regelmessig syklus, samt viktige næringsstoffer som metylfolat og jern, D-vitamin, C-vitamin og sink, for å støtte et sunt immunsystem mens du prøver å bli gravid!

Nå med metylfolat

I flere tiår nå har leger og eksperter innen folkehelse anbefalt at alle kvinner i fruktbarhets alder sørger for at de får nok folsyre (vitamin B9), gjennom matvarer og kosttilskudd, for å beskytte mot fødselsskader dersom de blir gravide. Men før kroppen kan nyttiggjøre folsyre, må den konverteres til metylfolat - den bioaktive formen for vitamin B9. Og vi vet nå at opptil 60% av befolkningen ikke kan gjøre denne konverteringen på grunn av en mangel i MTHFR-genet. FertilAid for Women inneholder metylfolat, kjent vitenskapelig som 5-MTHF. Metylfolat er den aktive formen for vitamin B9 som brukes i kroppen for mange viktige prosesser og reaksjoner, og er den beste formen for vitamin B9 for de med MTHFR-genmutasjoner.

Ingredienser: Betakaroten, askorbinsyre (vitamin C), kolecalciferol (vitamin D), d-alfa tokoferylsuccinat (vitamin E), tiamin HCl, riboflavin, niacin, pyridoxal 5-fosfat (vitamin B6), metylfolat, metylkobalamin (vitamin) B12), d-kalsiumpantotenat, jern, tare (jod), magnesiumoksyd, sinkglukonat, selenometionin (selen), kobberglukonat, rødkløver (Trifolium pratense) blomsterekstrakt, PABA, Eleutherococcus senticosus ekstrakt, kyst trebær (Vitex agn castus) ekstrakt, Ginkgo biloba ekstrakt.

Anbefalt bruk: Ta 3 kapsler daglig som et kosttilskudd. Begynn å ta umiddelbart og ta kontinuerlig gjennom hele syklusen. Avbryt bruken når graviditet er bekreftet ved urin eller blodprøve.

Les mer om produktet på produsentens nettside: fairhaven.com

antall90
vekt124 g