Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

FertilAid for Women

-9%

Kjøp

FertilAid 90 kapsler
320 kr 290 kr
290 kr


Til utsjekking på en side
290 kr
Produkt-knagger: Aktuelle tilbud
Spørsmål om produktet?

FertilAid 90 kapsler

Dette patenterte kosttilskuddet er designet for friske kvinner som prøver å bli gravide. Det inneholder urter for å støtte hormonbalanse og regelmessig syklus, samt viktige næringsstoffer som metylfolat og jern, D-vitamin, C-vitamin og sink, for å støtte et sunt immunsystem mens du prøver å bli gravid!

Nå med metylfolat

I flere tiår nå har leger og eksperter innen folkehelse anbefalt at alle kvinner i fruktbarhets alder sørger for at de får nok folsyre (vitamin B9), gjennom matvarer og kosttilskudd, for å beskytte mot fødselsskader dersom de blir gravide. Men før kroppen kan nyttiggjøre folsyre, må den konverteres til metylfolat - den bioaktive formen for vitamin B9. Og vi vet nå at opptil 60% av befolkningen ikke kan gjøre denne konverteringen på grunn av en mangel i MTHFR-genet. FertilAid for Women inneholder metylfolat, kjent vitenskapelig som 5-MTHF. Metylfolat er den aktive formen for vitamin B9 som brukes i kroppen for mange viktige prosesser og reaksjoner, og er den beste formen for vitamin B9 for de med MTHFR-genmutasjoner.

Ingredienser: Betakaroten, askorbinsyre (vitamin C), kolecalciferol (vitamin D), d-alfa tokoferylsuccinat (vitamin E), tiamin HCl, riboflavin, niacin, pyridoxal 5-fosfat (vitamin B6), metylfolat, metylkobalamin (vitamin) B12), d-kalsiumpantotenat, jern, tare (jod), magnesiumoksyd, sinkglukonat, selenometionin (selen), kobberglukonat, rødkløver (Trifolium pratense) blomsterekstrakt, PABA, Eleutherococcus senticosus ekstrakt, kyst trebær (Vitex agn castus) ekstrakt, Ginkgo biloba ekstrakt.

Anbefalt bruk: Ta 3 kapsler daglig som et kosttilskudd. Begynn å ta umiddelbart og ta kontinuerlig gjennom hele syklusen. Avbryt bruken når graviditet er bekreftet ved urin eller blodprøve.

Les mer om produktet på produsentens nettside: fairhaven.com

antall90
vekt124 g