Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Buy Colonic Plus Mikrobiomi

Colonic Plus B2 80 kpsl.
265 kr
265 kr


Til utsjekking på en side
265 kr
Kategorier: Vitamin B  Hankintatukku 
Produkt-knagger: nye produkter
Spørsmål om produktet?

For velvære for slimhinner og hud.
Inneholder patentert ButyOil® tributyrin og vitamin B2 for å støtte styrkingen av mikrobiomet.

Helheten som dannes av ulike mikrober kalles mikrobiomet og i alle deler av kroppen, f.eks. fordøyelseskanalen, luftveiene og huden har sitt eget individuelle mikrobiom. 

Colonic Plus® Microbiome ernæringstilskudd inneholder patentert ButyOil® butyrat i triglyseridform (tributyrin) og vitamin B2 for å støtte styrking av mikrobiomet, velvære til slimhinner og hud, og for å beskytte cellene mot oksidativt stress. Butyrat er en kortkjedet fettsyre som er et metabolsk produkt av tarmbakterier. Bakterier i tykktarmen lager butyrat av fiber og resistent stivelse, det vil si et karbohydrat som ikke kan brytes ned av fordøyelsesenzymer og som fungerer på samme måte som vannløselig fiber. ButyOil® tributyrin er en enterisk belagt og naturlig kilde til butyrat som kun brytes ned i tynn- og tykktarmen. 

Vitamin B2, dvs. riboflavin, bidrar til vedlikehold av normale slimhinner og hud, til normal energigivende metabolisme, til normal funksjon av nervesystemet og til beskyttelse av cellene mot oksidativt stress. 

Vitamin B2 bidrar også til å redusere tretthet og tretthet.

Colonic Plus Mikrobiomi innhold pr. dosering (3 kpsl.): Tributyrin 1000 mg,Vitamin B2 1,4 mg

Ingredienser: ButyOil® tributyrinpreparat (solsikkeolje, mono- og diglyserider av fettsyrer, butyrat i triglyseridform, banansmak), plantebasert kapselskall hydroksypropylmetylcellulose, antiklumpemiddel mikrokrystallinsk cellulose, riboflavin

Dosering: 3 kapsler pr. dag. Anbefales ikke under graviditet eller amming eller med blodfortynnende midler.

Fri for laktose, gjær, gluten og søtningsmidler. Vegansk.

Formvegetabilske kapsler
Produsent/merkenavnHankintatukku
antall80
vekt72 g