Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Curcumin C3 Complex 1000 mg, 120 tab. Doctor`s Best

Varenummer: 1490
725 kr

Best Curcumin C3 Complex med BioPerine. 1000 mg gurkemeie 5 mg pepperekstrakt

1490
På lager
725 kr

Produkttagger/Emmeord: Gurkemeie/turmeric tabletter

Spørsmål om produktet?

Best Curcumin C3 Complex med BioPerine (Piper nigrum). 1000 mg gurkemeie 5 mg pepperekstrakt

Dosering: 1 tablett 2 ganger daglig.

antall 120
vekt 183 g
form tabletter

Curcumin C3 Complex 1000 mg, 120 tab. Doctor`s Best vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (2) 4.01 av 5 stjerner

1
0
0
0
0
1
ingen vurdering
 • Anbefales det på det sterkeste
  Av 12. april, 2018 13:56

  Jeg er kjempe fornøyd med Curcumin C3 Complex 1000 mg, 120 tab. Doctor`s Best .
  Jeg har ME, Fibromialgi og korsrygg prolaps. Jeg hadde tidligere prøvd alt av lege-medisin og alternative medisin uten hell. Jeg leste endel og fant en fantastisk kombinasjon som hjelper meg å holde meg smertefritt. Ved å ta gurkemeie piller, glucosamin, magnesium i litt høy dose sammen med ingefær te holder jeg smertene unna. Alle disse er naturlige smertestillende, men i kombinasjon er de en sterk og naturlig smertestillende. Nå slipper jeg å bruke voltaren og andre sterke smertestillende. Dette produktet er av en høy kvalitet og ganske sterk i forhold til alt annet av gurkemeiepiller jeg har prøvd og i motsetning til andre produkter trenger jeg å bare ta en pille. Fordi den er så effektiv har jeg også kunne redusere glucosamin til en tablett istedenfor 3. Anbefaler det på det sterkeste. Det er godt at urtesenteret.no henter inn produkter fra utlandet som er av høyere kvalitet en hva som selges i helsekost nå som myndighetene har gjort det umulig å handle all medisiner og helse produkter fra utlandet.

 • Curcumin
  Av 2. april, 2013 12:51

  Tar det lang tid før dere får inn Curcumin 1000 mg?

Skriv en anmeldelse