Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Wild Yam NW 100kpsl

Varenummer: 1387
145 kr

Wild Yam Nature's Way 425 mg 100 vegetabilske kapsler

1387
På lager
Spørsmål om produktet?
145 kr

Produkttagger/Emmeord: Vegetabilske kapsler

Wild Yam NW 100 kapsler.

Wild yam (Yamsrot, Dioscorea villosa) er en mangfoldig urt med en rekke anvendelsesområder. Den har vist seg å kunne ha en positiv virkning på flere organer i kroppen. Blant annet er den god for leveren og kan derved hjelpe til å balansere hormonproduksjonen. I tillegg har den også ofte vært brukt i forbindelse med fordøyelsesproblemer som kolikk og irritabel tykktarm.

Wild Yam inneholde stoffer som regnes for å være forløpere for hormonet progesteron. Urten kan brukes i forhold til ulike kvinnelidelser, inkludert uregelmessig menstruasjon, menstruasjonskramper, ufruktbarhet, menopause og endometriose. Wild Yam virker beroligende på livmoren og demper nervene. I Nord og Sentral Amerika har yamsrot tradisjonelt vært brukt som et avslappingsmiddel ved menstruasjonssmerter og smerter i eggstokkene. Mange har erfart nytte av urten i løpet av overgangsalderen.

Urten har betennelsesdempende egenskaper. Som følge av plantens høye innhold av plantesteroid har den i århundrer vært brukt som et effektivt smertedempende middel. På bakgrunn av at yamsrot inneholder kortisonforløper kan den også brukes i behandling av leddbetennelse, andre betennelsestilstander samt reumatiske lidelser.

Dosering: 2 kapsler daglig med mat.

antall 100
vekt 83 g
form Vegetabilske kapsler

Wild Yam NW 100kpsl vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (1) 4.04 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
ingen vurdering
  • Graviditet
    Av 14. desember, 2014 10:41

    Denne kombinert med damiana fikk spiren til å sitte på første forsøk! Virkelig verdt et forsøk!

Skriv en anmeldelse