Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Turmemoric Lamberts 60 tabletter
290 kr
290 kr


Til utsjekking på en side
290 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?
  • Enkel bestilling - Rask levering
    Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
  • Rabattsystem og Bonuspoeng
    Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
  • Rimelige priser på stort antall varer
    Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Ettersom dokumentasjonen for virkningene av gurkemeie fortsetter å vokse, utvikles det flere varianter av gurkemeietilskudd. Dette nye Lamberts®-produktet er basert på det siste innen næringsforskning. De har kombinert sitt beste gurkemeieekstrakt som er standardisert til å inneholde 95% kurkumin, med lutein, som er en av de viktigste karotenoidene. Nylig har interessen for lutein vokst utover sin tilknytning til øyehelsen. En har funnet at den er det viktigste karotenoidet i hjernen. Forskere har oppdaget en sammenheng mellom luteinakkumulering og områder av hjernen rik på fettsyrer, inkludert DHA. De antyder at det kan spille en viktig rolle som en antioksidant. Videre vurderes det gjennomsnittlige daglige inntaket av lutein fra kostholds-kilder å være så lavt som 1 til 2 mg, mens forskerne mener at et relevant inntak bør være nærmere 10 mg daglig. Derfor et det tatt med hele 10 mg lutein i ren fri form per to tabletter. Rosmarin er også inkludert som et ekstrakt for å bevare de aktive bestanddelene, pluss vi det er tilsatt vitamin B12 for normale nevrologiske og psykologiske funksjoner. I tillegg til sink for normal kognitiv funksjon.

Turmemoric Lamberts innhold pr. dosering 2 tabletter : Gurkemeie rotekstrakt 200mg (som gir 95% kurkumin tilsvarende 10.000 mg gurkemeie krydder), lutein 10mg, zeaxanthin 500 ug, Vitamin B12 500 μg, sink 5 mg, rosmarin (som 7,5: 1 ekstrakt) 20mg

Inneholder ikke: Hvete, Bygg, Soya, Egg, Melk (og melk), Laktose, Nøtter, Sulfitter, Selleri, Fisk, Skalldyr, Gjær og Glutenholdige ingredienser.

Dosering: 2 tabletter daglig ved måltid.


antall60
vekt68 g
formtabletter