Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Svetol 60 vegetabilsk kapsel 200 mg.

Varenummer: 1773
185 kr

Svetol 60 vegetabilsk kapsel -200 mg

1773
Kun 2 igjen på lager
Spørsmål om produktet?
185 kr

Produkttagger/Emmeord: Vegetabilske kapsler

Dosering: 1 kapsel 2 ganger daglig sammen med vann før måltid.

Svetol Green Coffee Bean Extract (grønn kaffebønneekstakt) er et Swanson Health Products' nyeste kosttilskudd for vektreduksjon. Den er basert på spennende ny vitenskapelig dokumentasjon som viser de gunstige effektene som klorogensyrer har på stoffskiftet og kroppssammensetningen. Selv om Svetol er laget av kaffebønner er den nesten helt koffeinfri og gir faktisk vektkontroll helt uten sentralstimulerende virkning. Det finnes også andre grønne kaffebønneekstrakter, men det er bare Svetol som inneholder både et kompleks av klorogensyrer og en veldig spesifikk klorogensyre som antas å være den mest gunstige for helsen. Disse syrene er blandet sammen etter en bestemt formel i Svetol, og det er denne nøyaktige sammensetning som gir resultater.

Andre ingredienser: rismel, cellulose (vegetabilsk kapsel), kan inneholde ett eller begge av de følgende: magnesiumstearat, silisiumdioksyd.

Forslag til bruk: Som et kosttilskudd, ta en veggie kapsel to ganger per dag med vann før måltider.

OBS: Dette produktet inneholder maksimalt 2% naturlig forekommende koffein.

Svetol ® er et registrert varemerke for Naturex, Inc.

antall 60
vekt 49 g
form vegetabilsk kapsel

Svetol 60 vegetabilsk kapsel 200 mg. vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!