Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Sink Asporotate 100 tabletter Immunforsvarets viktigste mineral.
136 kr
136 kr


Til utsjekking på en side
136 kr
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?

Sink Asporotate
Immunforsvarets viktigste mineral
Sink er det viktigste mineralet for immunforsvaret og inngår i over 200 enzymprosesser i kroppen. Det er også viktig for huden, smak- og luktesansen.Sink Asporotate gir optimal utnyttelse, er 100% organisk og lagt i en base av gresskarkjerner. Bruksområde - Immunforsvar Anbefalt dosering - 1 Tablite daglig med vann. Opptaket av sink begrenses sterkt av fytinsyre, som finnes i fiber og kornprodukter. Det anbefales derfor å ta sinktilskuddet utenom måltidene, 1-2 timer før eller etter maten.
Sink er et svært viktig mineral som vi trenger for flere prosesser i kroppen. Det er bla viktig for sårheling og styrker slimhinner fordi det bedrer utnyttelsen av A-vit. Sink virker også beskyttende hvis kroppen er belastet med tungmetaller og hjelper å drive disse ut av kroppen.
Sink er også cellefornyende, viktig for alle kroppens kjertlern og for fettsyreomsetningen i kroppen.
En tablite inneholder:15 mg sink i en base av gresskarkjernerInneholder ikke: sukker, gjær, soya, mais, gluten, laktose, kunstige tilsetningsstoffer.

Formvegetabilske kapsler
Produsent/merkenavnSolaray
antall100
vekt70 g
formVegetabilske kapsler