Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Shift Calm - Beroliger, motvirker stress, forsterker mentalt fokus 30 tabl.
329 kr
329 kr


Til utsjekking på en side
329 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Calm er sammensatt av kraftige ekstrakter fra Grønn te, Mucuna Pruriens, Melisse og Safran.

Mange sliter i dag med å mestre stress, indre uro eller nedstemthet. Stress relatert til utfordringer på jobb eller privat er blitt en del av hverdagen for de aller fleste av oss. Dette kan og bør bearbeides fra flere sider. Kosttilskuddet Calm er utviklet nettopp med tanke på å bidra i slike situasjoner. Et hjelpemiddel til å takle stress, roe ned og samtidig skjerpe sinnet å til å øke konsentrasjonen.

Calm består av en kombinasjon av fire potente biologiske plantematerialer. grønn te, og urtene safran, melisse og Mucuna pruriens (juckbohn). Hver for seg har de egenskaper som bidrar til den gode forenede effekten; takle stress, berolige sinnet og stimulere til glede og oppstemthet. Disse vil også kunne gi en positiv effekt på konsentrasjonen og hukommelsen. Alle ekstraktene som benyttes er standardiserte for at Calm skal gi samme gode effekt gang etter gang.

Vi anbefaler kun én tablett om dagen som tas hver morgen sammen med frokost. Det er ofte best å ta kosttilskudd sammen med litt mat, da det generelt tas bedre opp i kroppen sammen med annen føde.

Aktivt innhold: 1 tablett % av referanseinntak

Juckbohneekstrakt 400 mg ikke fastsatt

Sitronmelisseekstrakt 200 mg ikke fastsatt

Grønn te-ekstrakt 125 mg ikke fastsatt

Safranekstrakt 30 mg ikke fastsatt

Ingredienser:

Juckbohneekstrakt (Mucuna pruriens), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, inulin), sitronmelisseekstrakt (Melissa officinalis), grønn te-ekstrakt (Camellia sinensis), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsiumfosfat, mellomlange triglyserider fra kokosnøtt), safranekstrakt (Crocus sativus), overflatebehandlingsmiddel (hypromellose, glyserol).

Formtabletter
Produsent/merkenavnShift
antall30
vekt66 g
formtabletter