Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Rescue Remedy Spray

3.851

Kjøp

Rescue Remedy Spray 20 ml
229 kr
229 kr


Til utsjekking på en side
229 kr
Spørsmål om produktet?

Aktiver spraypumpen før bruk. Bring sprøytedysen opp til munnen og sprøyt to ganger på tungen din. Ikke spray inn i halsen eller øynene. Gjenta så ofte som nødvendig.

Ingredienser: Drue Alkohol (ca 27% v / v), Blomstekstrakter av: Rock Rose, Impatiens, Clematis, Star of Bethlehem og Cherry Plum.

antall20
vekt48 g

Gjennomsnittlig karakter: 

3.85 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
 • Fantastisk produkt

  Denne sprayen tipset jeg Urtesenteret om da jeg hadde kjøpt den i en Helsekostbutikk,men kjøper eller alt av helsekostprodukter,vitaminer o.l her inne.
  Jeg hadde lest en artikkel om denne sprayen og fikk endelig tak i den.Det ble fortalt i artikkelen at dette var en spray som kunne b.l.a roe nervene,virke særlig ved angst,og panikkangst,men og skjerpe sansene og konsentrasjonen.Den var brukt av mange både som hadde alt fra flyskrekk,tannlegeskrekk,og før viktige eksamner for å roe nerver og skjerpe sanser.

  Min erfaring med denne er at dette er virkelig ett produkt som holder det det lover.Og ettersom den sprayet i munnenog trekker med en gang inn i slimhinnene,får man svært raskt effekt,enn å skulle vente opp mot en time for en eller annen tablett til å virke.
  Jeg selv sliter mye med angst og uro,og panikkangst,og denne sprayer er rett og slett min beste venn.
  Jeg har den alltid med meg lett tilgjengelig i veska,og brukt den b.l.a før en legetime jeg har gruet meg til,og til uro og ved panikkangst.Det fine er og at den er så diskre selve sprayen,at om du sittee på ett venterom å sprayer noen ganger i munnen,vil folk tro du kanskje bruker noen form for munnspray for friskere pust.
  Dette er det mest effektive produktet når jeg har fått veldig panikk,angst og uro.Alle som har opplevd det selv,vet hvor fælt det er,og man ønsker hjelp raskt.Denne sprayer jeg som regel ca 3-4 spray i munnen på tunga,og bare etter få minutter kan jef merke at jeg har mindre panikk og får roet meg ned.
  Hvis du føler dette etter en stund ikke er nok,kan man gjenta en gang til.
  Så selv med resept,er dette DET produktet som både virker best og særlig raskest ved panikkangst og uro.
  Og som sagt og brukt den hvis jef skal noe jeg gruer meg til,eller og hvis jeg bråvåkner på natten og har hatt marwritt,og føler met urolig og engstelig.

  Jeg vil takke Urtesenteret sååå mye for at dere tok inn denne,og kjøper den nå hver gang her inne og vil absolutt anbefale andre å prøve den.Du vil ikke angre


  24. mars, 2019 07:55