Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-23%

Kjøp

Druekjerneekstrakt, polykosanol og resveratrol: Pure Heart 60 Vkapsler
298 kr 229 kr
229 kr


Til utsjekking på en side
229 kr
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?

Swanson Pure Science Herbals har utviklet en komplementær blanding av klinisk studerte urter ved optimaliserte, vitenskapelig evaluerte doser for å støtte optimal funksjon av hele hjerte-karsystemet, et sunt blodtrykk og kolesterolnivå.

MegaNatural®-BP ™, et naturlig druefrøekstrakt (standardisert til 90% polyfenoler), har blitt vist i kliniske studier for å støtte et sunt blodtrykksnivå allerede i det normale området.

BioCosanol® bidrar til å opprettholde sunne lipidnivåer (kolesterol) i blodet. Som verdens fineste polikosanolkilde gir BioCosanol de ideelle forholdene for oktakosanol, triacontanol og heksakosanol.

Resveratrol, en kraftig antioksidant, fremmer total hjertehelse og kardiovaskulær funksjon ved å støtte sunn sirkulasjon, cerebrovaskulær integritet og antioksidantaktivitet i kroppen for å nøytralisere skadevirkende frie radikaler Som enhver Swanson Pure Science Herbals-formel er Pure Heart 100% ren og uten skjulte ingredienser. Det leverer også alle hjertehelsemessige fordelene du trenger for å opprettholde god kardiovaskulær funksjon til en lavere pris sammenlignet med andre ledende merker.

Dosering: Ta 2 vegetabilske kapsler daglig sammen med vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall60
vekt48 g
formvegetabilsk kapsel