Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Pure Heart

288 kr

Pure Heart 60 Vkapsler

Kun 2 igjen på lager
288 kr

Produkttagger/Emmeord: Vegetabilske kapsler

Spørsmål om produktet?

Swanson Pure Science Herbals har utviklet en komplementær blanding av klinisk studerte urter ved optimaliserte, vitenskapelig evaluerte doser for å støtte optimal funksjon av hele hjerte-karsystemet, et sunt blodtrykk og kolesterolnivå.

MegaNatural®-BP ™, et naturlig druefrøekstrakt (standardisert til 90% polyfenoler), har blitt vist i kliniske studier for å støtte et sunt blodtrykksnivå allerede i det normale området.

BioCosanol® bidrar til å opprettholde sunne lipidnivåer (kolesterol) i blodet. Som verdens fineste polikosanolkilde gir BioCosanol de ideelle forholdene for oktakosanol, triacontanol og heksakosanol.

Resveratrol, en kraftig antioksidant, fremmer total hjertehelse og kardiovaskulær funksjon ved å støtte sunn sirkulasjon, cerebrovaskulær integritet og antioksidantaktivitet i kroppen for å nøytralisere skadevirkende frie radikaler Som enhver Swanson Pure Science Herbals-formel er Pure Heart 100% ren og uten skjulte ingredienser. Det leverer også alle hjertehelsemessige fordelene du trenger for å opprettholde god kardiovaskulær funksjon til en lavere pris sammenlignet med andre ledende merker.

Dosering: Ta 2 vegetabilske kapsler daglig sammen med vann.

antall 60
vekt 48 g
form vegetabilsk kapsel

Pure Heart vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!