Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Progesta Care produktomtale

450 kr

Progesta Care med naturlig progesteron.

2013
På lager
450 kr

7 vurderinger av Progesta Care

Skriv en produktomtale

 • Protesta CARE krem
  Av 1. februar, 2017 17:02

  Denne kremen har fjernet hetetokter og nattesvette helt og jeg sover mye bedre på grunn av dette. Anbefaler denne kremen til folk som strever med hetetokter og nattesvette i forbindelse med overgangsalderen.

  • Progesta Care
   Av 27. august, 2016 08:43

   Mine venninner og jeg er alle midt i 60-årene og er ferdige med menstruasjonen for lengst. Alle bortsett fra meg sliter med store søvnproblemer. Den ene begynte derfor med østrogen. Det hadde ikke vært noe alternativ for meg. Fordi jeg innbiller meg at det er Progesta Care jeg kan takke for at jeg sover godt hver natt, har jeg fortsatt med dette produktet etter overgangsalderen, og jeg kommer aldri til å slutte med det!
   Lisbet Norløff

   • Progestacare
    Av 29. juni, 2016 12:41

    Har anbefalt dette produktet til flere klienter som lider av benskjørhet med meget gode resultater. Også fått noen klienter til å begynne med kremen pga overgangsplager. Kun positive tilbakemeldinger! Har selv polyartrose og psoriasisleddgikt og har brukt kremen i "alle år" med det positive resultatet at jeg i en alder av 71 år har bentetthet som en på 28 år. Dette er målt på Diakonhjemmet for to år siden.

    • Denne funker!
     Av 17. juni, 2015 18:28

     Har brukt dette produktet i flere år. Aldri opplevd bivirkninger, og bruker kremen hver dag. Er 57 år og mistet mensen for et drøyt halvår siden. Hadde da sluppet opp for krem, somlet med å kjøpe ny - og tenkte at jeg ikke merket noe... inntil hetetoktene fosset på etter noen uker. Brukte kremen i utg.pkt mot pms, men måtte bruke store doser for å få kontroll på hetetoktene ifjor. Nå er alt som før, ingen mens - men heller ingen hetetokter. Jeg har sånn sett ikke hatt overgangsplager i det hele tatt - bortsett fra noen heftige uker ifjor, mens jeg pøste på med krem mange ganger om dagen inntil det stabiliserte seg. Helt avhengig av denne kremen, og kan bare anbefale varmt.

     • Bivirkninger
      Av 13. januar, 2014 10:27

      Hei!
      Er det noen kjente/mulige bivirkninger ved bruk av Progesta Care?

      • Svette og lukt
       Av 17. september, 2012 05:21

       Er progesta care bra for lukt fra kroppen, plages mŧe med det og er over 50.

       • Progesta Care
        Av 7. april, 2011 10:48

        Denne kremen har vært redningen for meg etter at svette tokter og store humør svingninger ble en del av hverdagen. Etter kun 1 uke ble symptomene kraftig redusert og nå er jeg i normal gjenge etter 1 års bruk. Anbefales på det sterkeste.