Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Phase 2 Swanson Formulas Stivelsesblokkerer 180

Varenummer: 1771
319 kr

Phase 2, Phaseolamin: ekstrakt fra hvit bønne, 500mg

1771
Kun 2 igjen på lager
Spørsmål om produktet?
319 kr

Phase 2 stivelsesblokker er et spesielt protein som er skilt ut fra hvite kidney-bønner (hvite hagebønner). Dette binder seg til bestemte enzymer i kroppen som fordøyer stivelse/ karbohydrater. I løpet av omtrent en time skjer en biokjemisk reaksjon som hindrer enzymene i å binde seg til stivelsen og fordøye den. Karbohydrater som spises i løpet av den timen, passerer gjennom fordøyelsessystemet i hele molekyler, ufordøyd, omtrent på samme måte som de ufordøyelige fibrene fra korn. Det er ingen signifikante bivirkninger ved dette. Kun en rekke fordeler ved at kaloriopptaket reduseres. Stivelse utgjør bortimot en ¼ til 1/3 av en gjennomsnittlig diet. Å eliminere kalorier fra stivelse fører automatisk til eliminering av ¼ til 2/3 av alt normalt kaloriinntak.

På grunn av at Phase 2 kun nøytraliserer stivelse, hindres ikke fordøyelse og opptak av alle de andre næringsstoffene i maten. Alle vitaminene, mineralene, enzymene og proteinene i karbohydratene tas fortsatt opp på vanlig måte.

Forslag til dosering: Ta to kapsler sammen med et glass vann før måltid med mye karbohydrater eller stivelse. En boks inneholder 180 kapsler, 500 mg.

antall 180
vekt 143 g

Phase 2 Swanson Formulas Stivelsesblokkerer 180 vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!