Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Peppermint Oil Lamberts

120 kr

Peppermynteolje fra Lamberts 100 mg 90 kapsler

På lager
120 kr
Spørsmål om produktet?

Peppermint Oil Lamberts innhold pr. kapsel: Peppermynteolje 100mg

Innkapslet med: Solsikkefrøolje, kapselskall (modifisert stivelse, glycerol, geleringsmiddel: karragenan, surhetsregulator: di-natriumfosfat).

Inneholder ikke: Hvete, Bygg, Soya, Egg, Melk (og melk), Laktose, Nøtter, Sulfitter, Selleri, Fisk, Skalldyr, Gjær og Glutenholdige ingredienser.

Ta 1-2 kapsler daglig, etter et måltid.

Passer for vegetarianere og veganere.

Peppermynte har en lang tradisjon for bruk som fordøyelseshjelp. De flyktige oljene som finnes i peppermynte, spesielt mentol, er de viktigste aktive ingrediensene, selv om de andre bestanddelene også kan bidra til plantens berømte terapeutiske effekter. Lamberts® Peppermynte oljekapsler inneholder 100mg ren naturlig peppermynteolje, et høystyrke ekstrakt destillert fra bladene av planten. Disse kapslene bevarer de flyktige oljene på en måte som ikke er mulig med peppermyntetabletter og mynte-te. Faktisk er mengden mynte i hver kapsel opp til 12 ganger sterkere enn til og med de sterkeste myntene.

Mye av forskning og bruk har en tendens til å fokusere på peppermynteoljes rolle i håndteringen av symptomer på irritabel tarm (Irritable Bowel Syndrome (IBS)). IBS fører til at mage-tarmkanalen oppfører seg unormalt. Tarmens muskler blir overfølsomme, noe som fører til sterke sammentrekninger, noe som kan være smertefullt. Studier har vist at peppermynteolje kan berolige disse sammentrekningene for enkelte individer. Dette naturlige produktet er ikke en kur, men vi har mange anekdotiske rapporter at det er et nyttig supplement for mange som bruker det. Imidlertid er den eneste måten å vite om det vil hjelpe for en pasient å prøve det. I noen land serveres mynte te regelmessig etter et måltid, og på samme måte anbefaler vi at en av disse kapslene svelges etter hvert stort måltid.

antall 90
vekt 56 g

Peppermint Oil Lamberts vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!