Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Vitamin K2 (MK-7) - fra Nattoekstakt Vitacost

4.020

Kjøp

Vitamin K2 (MK-7) fra Natto Extract - 100 mcg - 90 softgels
290 kr
290 kr
290 kr
Kategorier: Leddplager.  Vitamin K  Vitacost 
Produkt-knagger: Anbefalte bestselgere
Spørsmål om produktet?
  • Enkel bestilling - Rask levering
    Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
  • Rabattsystem og Bonuspoeng
    Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
  • Rimelige priser på stort antall varer
    Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Vitacost Vitamin K2 (MK-7) er en avansert formel av vitamin K2 og enzymet Nattokinase, som er avledet fra gjæret japansk soya, såkalt natto. Nattokinase består av 275 aminosyrer og regnes for å være en av de mest aktive funksjonelle ingredienser som finnes i natto.


Vitamin K’s primære funksjon i kroppen er å hjelpe til med produksjonen av Gla (gamma carboxy glutamic syre) proteiner, som spiller en rolle i koagulering og anti-koagulering av blod.

Vitamin K er nødvendig også for osteoblaster (bendannende celler) for å aktivere osteocalcin, et protein som binder kalsium til bein. Med tilstrekkelige mengder av vitamin K vil passende mengder kalsium leveres til knokler og opprettholde sunne arterier.

Tilskudd av Nattokinase fra gjæret japansk soya kan være nyttid for blodsirkulasjon og blodtrykksnivå som allerede ligger innenfor normalområdet.

Dosering: Ta 1 softgel daglig på tom mage.

antall90
vekt54 g
formSoftgels