Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Vitamin K2 (MK-7) - fra Nattoekstakt Vitacost

Varenummer: 1265
290 kr

Vitamin K2 (MK-7) fra Natto Extract - 100 mcg - 90 softgels

1265
På lager
Spørsmål om produktet?
290 kr

Produkttagger/Emmeord: Vitaminer og multi-vitamintilskudd

Vitacost Vitamin K2 (MK-7) er en avansert formel av vitamin K2 og enzymet Nattokinase, som er avledet fra gjæret japansk soya, såkalt natto. Nattokinase består av 275 aminosyrer og regnes for å være en av de mest aktive funksjonelle ingredienser som finnes i natto.


Vitamin K’s primære funksjon i kroppen er å hjelpe til med produksjonen av Gla (gamma carboxy glutamic syre) proteiner, som spiller en rolle i koagulering og anti-koagulering av blod.

Vitamin K er nødvendig også for osteoblaster (bendannende celler) for å aktivere osteocalcin, et protein som binder kalsium til bein. Med tilstrekkelige mengder av vitamin K vil passende mengder kalsium leveres til knokler og opprettholde sunne arterier.

Tilskudd av Nattokinase fra gjæret japansk soya kan være nyttid for blodsirkulasjon og blodtrykksnivå som allerede ligger innenfor normalområdet.

antall 90
vekt 54 g
form Softgels

Vitamin K2 (MK-7) - fra Nattoekstakt Vitacost vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!