Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Agaricus Blazei Mushroom

Varenummer: 1200
224 kr

Agaricus Blazei Mushroom -- 500 mg - 90 Kapsler.

1200
Kun få produkter igjen på lager
224 kr
Spørsmål om produktet?

Agaricus Blazei Mushroom innhold pr. kapsel: Agaricus blazei (Agaricus subrufescens) (mycelium) 500 mg

Et potent mushroom ekstrakt som hjelper til å styrke immunforsvaret. Inneholder naturlige stoffer som stimulerer T-celle og NK (Natural Killer) aktivitet.

Agaricus blazei er en spiselig sopp med smak av mandel, kjent for den styrkende virkning den har på immunforsvaret. Den er rik på polysakkarider, glucosemolekyler, kjent som alfa og betaglukaner.

Disse virkningsfulle stoffene hjelper til å aktivere produksjon av immunceller, inkludert T-celler og "Natural Killer" (NK) celler, som effektivt forsvarer kroppen mot bakterier og virusinfeksjoner. Agaricus blazei mushroom inneholder mer beta-glucan enn andre helsefremmende mushroom-ekstrakter, inkludert shiitake og reishi.

Dosering: 1 kapsel daglig med mat.

antall 90
vekt 83 g

Agaricus Blazei Mushroom vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (1) 4.04 av 5 stjerner

1
0
0
0
0
  • Forbedret fordøyelse
    Av 9. mai, 2017 15:39

    Fikk anbefalt dette produktet i forbindelse med magebesvær grunnet Morbus Chrons. Har hatt veldig god effekt og magen har ikke vært så bra på lenge. Om det kun er en tilfeldighet eller grunnet bruk av Argaricus Blazei er vanskelig å si da Morbus Chrons er en kronisk sykdom med varierende sykdomsforløp. Men velger å forsette med dette produktet just in case.

Skriv en anmeldelse