Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Agaricus Blazei Mushroom -- 500 mg - 90 Kapsler.
275 kr
275 kr


Til utsjekking på en side
275 kr
Spørsmål om produktet?

Agaricus Blazei Mushroom innhold pr. kapsel: Agaricus blazei (Agaricus subrufescens) (mycelium) 500 mg

Et potent mushroom ekstrakt som hjelper til å styrke immunforsvaret. Inneholder naturlige stoffer som stimulerer T-celle og NK (Natural Killer) aktivitet.

Agaricus blazei er en spiselig sopp med smak av mandel, kjent for den styrkende virkning den har på immunforsvaret. Den er rik på polysakkarider, glucosemolekyler, kjent som alfa og betaglukaner.

Disse virkningsfulle stoffene hjelper til å aktivere produksjon av immunceller, inkludert T-celler og "Natural Killer" (NK) celler, som effektivt forsvarer kroppen mot bakterier og virusinfeksjoner. Agaricus blazei mushroom inneholder mer beta-glucan enn andre helsefremmende mushroom-ekstrakter, inkludert shiitake og reishi.

Dosering: 1 kapsel daglig med mat.

Produsent/merkenavnVitacost
antall90
vekt83 g

Gjennomsnittlig karakter: 

4.05 av 5 stjerner

1
0
0
0
0
  • Forbedret fordøyelse 

    Fikk anbefalt dette produktet i forbindelse med magebesvær grunnet Morbus Chrons. Har hatt veldig god effekt og magen har ikke vært så bra på lenge. Om det kun er en tilfeldighet eller grunnet bruk av Argaricus Blazei er vanskelig å si da Morbus Chrons er en kronisk sykdom med varierende sykdomsforløp. Men velger å forsette med dette produktet just in case.


    9. mai, 2017 15:39