Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Motto Muskel plaster

4.031

Kjøp

Motto Muskelplaster
125 kr
125 kr


Til utsjekking på en side
125 kr
Kategorier: Muskler og sener 
Spørsmål om produktet?

Motto Muskelplaster, veien til mindre muskelsmerte

Hva er Motto Muskelplaster?
Det er vel kjent at de grunnleggende funksjonene hos levende vesener styres av et stort antall prosesser innen elektrisitet, elektrokjemi og kjemi.Motto Muskelplaster er et patentbeskyttet mikroelektrolytisk plaster som reduserer ubehag i musklene. Motto muskelplaster inneholder flere ulike metallstoffer, bl.a. kobber (Cu ), tinn ( Sn), sink ( Zn) og magnesium ( Mg) og flere.
Flere eksperimenter ved Ungarske Universitetssykehus har påvist at selv de svakeste elektriske strømmene påvirkes av nevnte metaller og reduserer bl.a. muskelkramper i muskulaturen.

Hvor kan man bruke Motto Muskelplaster?
Vi har muskler over hele kroppen. Det vil si at Motto Muskelplaster kan brukes over hele kroppen og plasseres på det stedet man har vondt, eks. tinningen. I tillegg til vanlig ubehag i muskulaturen kan det også anbefales at de med menstruasjonsubehag plasserer en 3 cm stor plasterbit over eggstokken.

Slik plasserer du Motto Muskelplaster!
• Plasteret klippes opp i størrelser på 3 til 5 cm., avhengig av muskelens størrelse.
• Plasteret plasseres på det stedet hvor man har vondt og trykkes fast med lett massasje.

Hvordan vil jeg merke reaksjoner?
Alle ønsker å føle rask reaksjon. Oftest vil man føle svak varme under plasteret. Allikevel er det veldig varierende hvor fort man vil føle bedring, ofte opp til flere dager. Det anbefales at man lar kroppen selv bestemme hvor fort den vil reagere på mineralstoffene. Det viktigste er dog og ikke ta plasteret av for tidlig.

Hvor lenge virker plasteret etter påføring?
• Hver plasterbit har en varighet på opptil 12 dager, dvs. at en plasterpakke på 2 x 15 cm kan vare i opptil flere måneder. Det anbefales dog at man skifter plaster når det blir møkkete.
• Plasteret sitter som oftest fast selv ved dusj eller bad. Noen få personer produserer mer hudceller enn andre. Disse kan erfare at plasteret vil falle lettere av.


Har plasteret noen bivirkninger?
• Det er ikke registrert farlige bivirkninger. Noen få kan dog få utslett eller blemmer under plasteret. Disse, samt de med nikkelallergi anbefales ikke å bruke plasteret.
• Man må ikke plassere plasteret over eller i nærheten av åpne sår.

Inneholder 2 stk. plaster 15x5 cm. Rekker til 6-12 behandlinger.

antall2
vekt11 g
formplaster

Gjennomsnittlig karakter: 

4.03 av 5 stjerner

1
0
0
0
0
  • Motto muskelplaser 

    Et herlig produkt når muskler og sener er overbelastet. Det blir de ofte i min polioskadde kropp. Kan spare meg for behandling hos kiropraktor. Også effektiv mot svimmelhet som har oppstått pga stramme nakkemuskler. Har brukt Motto muskelplaster i mer en 20 år. Liker den diskrete fargen som ikke vises gjennom tynt sommertøy.


    1. november, 2018 15:37