Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Molybden 30 ml produktomtale

158 kr 174 kr

Molybden (ammonium molybdat) Molybdenum

1446
På lager
158 kr

2 vurderinger av Molybden 30 ml

Skriv en produktomtale

 • Meget fornøyd
  Av 2. februar, 2018 17:04

  Har brukt molybden i dråpeform i ca 3 mnd nå. Synes å merke en forbedring av rødhet og hovenhet i tærne. Ved siste kontroll fikk jeg beskjed fra legen at urinsyrenivået hadde ikke vært så bra på flere år (må tilføye at jeg har stabil vekt)

  • Tilbakemeldinger på bruk av molybden
   Av Urtesenteret Nettbutikk 13. november, 2015 11:01

   Er dette nettopp kommet til Norge?
   Jeg har over lengre tid kjøpt Molybden i fra Danmark og på meg funker det først og fremst mot podagra, meget bra!
   Jeg ble kjent med stoffet via denne linken.
   Lykke til!
   Mvh Einar
   http://www.podagra.org/norge/?gclid=CPqytaXEjJ0CFYIvpAodNEBeOg

   Hei. Har hatt mye smerter i høyre storetå i over ett år. Fikk påvist podagra i forrige uke. Prøvde å lese om kosthold og medisin ift urinsyregikt på nettet, og kom over siden til urtesenteret.no
   Der kjøpte jeg molybden, og forsendelsen kom raskt i posten.
   Etter bare 2 dagers behandling med tilsammen 6 dråper er jeg smertefri......det er nesten for godt til å være sant.....måtte dette vare!

   Efter få dages brug mærkede jeg en tydelig forbedring af den plagsomme sygdom. Det var helt tilfældigt jeg fandt Urtesentret i Norge. I Danmark er Molybden noget dyrere end i Norge.
   Har slitet med høye verdier purin siden 2004 og gjentakende anfall med podagra og betennelse i ankel ledd, kjeve osv. Har lest historien til Svend Gammelby Jensen og vil nå forsøke med Molybden etter flere år med NSAID preparater og allopur osv. Venter nå på Molybden som er i posten. Hurra for at det finnes alternativer!!

   • Molybden i ren pulver form !!
    Av 24. februar, 2017 16:46

    Jeg har en hemmelig lokasjon, der jeg har funnet store forekomster med Molybden, som blir tatt ut direkte fra fjellet i Sør-Vest Norge....

    Hva ville du/dere ønsket å gi for 250g rent pulver ?