Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

MindCare BALANCE

4.070

Kjøp

Mind Care ® BALANCE - et komplett og bredspektret kosttilskudd
280 kr
280 kr


Til utsjekking på en side
280 kr
Spørsmål om produktet?

Mind Care ® BALANCE er et komplett og bredspektret kosttilskudd som gir riktig forhold mellom EPA og DHA omega-3 fettsyrer, for å støtte hjernen og fremme et sunt nervesystem. Omega-3 kapsler gir deg anbefalt daglig inntak av 250 mg DHA, for å opprettholde normal hjernefunksjon, i tillegg til 410 mg EPA i hver kapsel for ekstra støtte til nevrotransmitterfunksjonen. Omega-3 i Mind Care ® kosttilskudd har en ekstremt høy renhet. Oljen er hentet fra ville dyphavs-ansjos – disse små fiskene er lang nede i næringskjeden og gir en svært ren fiskeolje.

Mind Care ® BALANCE er en gir målrettet støtte i forhold til stress og angst gjennom en skreddersydd mikronærings-kapsel som inneholder magnesiumglycinat, L-teanin og sinkcitrat, med vitamin B-vitamin, vitamin C og D3 og selen. Sammen bidrar disse biotilgjengelige ingrediensene til sentralnervesystemet, skjoldbruskfunksjonen og fremmer normal psykologisk funksjon - viktig for å bidra til å regulere stressnivået og gi lindring fra nervespenning.

Dosering:

Ta 1 omega-3 EPA & DHA kapsel (sølvblister) og 1 Mind Care ® BALANCE mikronærings-kapsel (blå blister) daglig med mat. Regelmessig inntak anbefales for optimale resultater.

Det er ikke nødvendig å ta et vanlig multivitamin- og mineraltilskudd i tillegg til Mind Care ® BALANCE.

Produsent/merkenavnIgennus
vekt96 g