Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Liposan Ultra Chitosan

4.000

Kjøp

Fettbindende kostfiber. Innhold: 500mg. Chitosan
395 kr
395 kr


Til utsjekking på en side
395 kr
Spørsmål om produktet?

Fettbindende kostfiber. Innhold: 500mg. Chitosan

Andre ingredienser: Kalsiumkarbonat, stearinsyre, hydroksypropylmetylcellulose, kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat, vandig filmbelegg, silika. Inneholder skalldyr (reker).

Chitosan er et naturlig fiberprodukt som er utvunnet fra kitin. Dette er et stoff som finnes i det ytre skjelettet til skalldyr som reker, krabbe og hummer. Til forskjell fra cellulose fra planter, som er negativt ladet, har chitosan positivt ladede aminosukker som binder seg til negativt ladet fett og gallesyre. Forskning viser at, under normale betingelser, kan chitosan binde seg til fett 4-5 ganger sin egen vekt. I 30 år har chitosan blitt brukt i vannrensende planter på grunn av sin unike evne til å binde seg til giftige stoffer. Det har også vært brukt farmasøytisk, innenfor landbruk og kosmetisk industri for en rekke formål. I senere år har chitosan blitt populær som en fettblokker og kosttilskudd for vektreduksjon. Som en rik fiberkilde kan chitosan også være nyttig for å forbedre tarmfunksjon.

Chitosan er svært trygt å innta. Det er ikke rapportert bivirkninger selv med doseringer på 6 gram daglig.

Forslag til dosering: Ta to kapsler sammen med et glass vann ved måltid. (Liposan Ultra er svært hurtigvirkende, og skal derfor ikke tas 30 minutt før måltid, som ved andre tilsvarende chitosanprodukter.)

Flere størrelser180 × 240
vekt194 g