Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

L-Cysteine - Cystein

Varenummer: 1140
139 kr

L-Cystein - For luftveiene og et sunt og glansfullt hår. 500 mg 30 Vkap

1140
Kun 2 igjen på lager
139 kr

Produkttagger/Emmeord: Vegetabilske kapsler Aminosyrer

Spørsmål om produktet?

L-Cysteine - For luftveiene og et sunt og glansfullt hår.

Aminosyren cystein er en kraftig antioksidant og derfor også viktig for kroppens eget forsvar mot celleskader. Cystein har også vist seg å virke lett slimløsende og kan være et godt alternativ ved lett hoste med seigt slim. En sunn hud og et friskt hår er også avhengig av cystein, da over 10 % av håret utgjøres av denne aminosyren.

Bruksområde - Luftveiene, Immunforsvar, Hud/hår/negler. Anbefalt dosering - 1 kapsel 1-4 ganger daglig med mat eller vann

Cystein er en svovelholdig aminosyre som kroppen selv kan produsere. Cystein er sammen med glycin og glutamin hovedkomponentene i tripeptidet glutation, en kraftig antioksidant med avgiftende funksjon i kroppen.Cystein inneholder cystein fremstilt ved en mikrobiologisk gjæringsprosess. Aminosyrer fra er naturlig fremstilt for å sikre best mulig opptak og virkning i kroppen.

antall 30
vekt 47 g
form vegetabilsk kapsel

L-Cysteine - Cystein vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (1) 3.91 av 5 stjerner

0
0
0
0
1
  • Uhørt pris
    Av 6. januar, 2019 16:07

    Hvis du kjøper den samme fra Vitakost er prisen 1,50 pr. tablett - Solray tar her 4,60 pr tablett - uhørt !

Skriv en anmeldelse