Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Inflammin, bio life

Varenummer: 2059
369 kr 489 kr

Bio Life Inflammin Kosttilskudd med urter som kan virke lindrende ved muskel og ledd plager samt ved andre betennelser i blant annet mage-tarmsystemet.

2059
Kun få produkter igjen på lager
369 kr

Produkttagger/Emmeord: Biolife Vegetabilske kapsler

Spørsmål om produktet?

Bio-Life Inflammin Kosttilskudd med urter som kan virke lindrende ved muskel og ledd plager samt ved andre betennelser i blant annet mage-tarmsystemet. Inflammin er et rent naturprodukt med urtene Boswellia Serrata og Gurkemeie (Curcuma Longa), som anbefales ved plager i muskel-ledd og/eller mage-tarmsystemet. Den betennelseshemmende effekten understøttes om man bruker tilskudd med omega-3 i tillegg.
Gurkemeie er kjent for sin betennelseshemmende effekt og virker som en sterk antioksidant. Den virker også stimulerende på leveren og kan slik bidra til å senke kolesterolet. Boswelliaekstrakten hentes fra kvaen til det indiske treet Boswellia serrata. Boswellia og gurkemeie understøtter hverandres virkning. Den patenterte boswelliaekstrakten som brukes i Inflammin kalles 5-loxin og er et registrert varemerke fra P.L.Thomas & co. Inc.

Dosering: 1 kapsel 2 ganger daglig utenom mat.

Vegetabilske kapsler: Cellulosepulver og vegetabilsk glyserol.

antall 60
vekt 64 g
form vegetabilsk kapsel

Inflammin, bio life vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!