Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Go-Less Swanson Ultra

3.610

Kjøp

Go-Less Swanson Ultra 90 softgels
319 kr
319 kr


Til utsjekking på en side
319 kr
Kategorier: Urinveier  Swanson Ultra 
Spørsmål om produktet?

Go-Less innhold pr. 2 softgels: Go-Less® gresskarfrøekstrakt, fettfri 540 mg, Isoflavone Glykosider (fra Go-Less® soyakimekstrakt) 30 mg

Andre ingredienser: Risekliolje, gelatin, glyserin, maltodextrin, renset vann, annattoekstrakt, gul bivoks, sojalecitin, titandioksid.

Inneholder soya.

Dosering: 3 softgels 2 ganger daglig de to første ukene, deretter 2 softgels 2 ganger daglig.

Ikke la blæren diktere timeplanen - ta kontroll ved hjelp av dette 100 % naturlige blærestyrkende produktet som er laget spesielt for modne voksne. Produktet er satt sammen av ingredienser som bidrar til vedlikehold av normal blærefunksjon. Go-Less inneholder naturlige planteøstrogener fra soyaekstrakt og er standardisert til 30% konsentrasjon av flavon-glycosid. Med synergistiske fettsyrer og steroler fra gresskarfrø, en urt som er brukt i mer enn 400 år for å styrke urinveiene, er dette et edeelt og naturlig produkt å bruke for modne voksne som er opptatt av en sunn blærefunksjon.

Produsent/merkenavnSwanson
antall90
vekt144 g