Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Fo-Ti (Swansons)

Varenummer: 1641
77 kr

Fo-Ti ("Foryngelsesurten") styrker allmenntilstanden og virker positivt på den mentale og psykiske helsen. 60 kapsler 500 mg

1641
På lager
Spørsmål om produktet?
77 kr

Produkttagger/Emmeord: Aktuelle tilbud Ekstra kvantumsrabatt

Pris ved kjøp av 4 stk + 69,30 kr
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 73,15 kr

Fo-Ti er de eldres urt og styrker allmenntilstanden generelt. Fo-Ti virker positivt både den på den mentale og psykiske helsen og kalles "Foryngelsesurten". Man mener også at søvnkvaliteten bedres med tilskudd av Fo-Ti.

Fo-ti er mye brukt i Kina som foryngelses kur og for å forhindre tidlig aldring etc. Urten er kjent for å bidra til opprettholdelse av styrke og livskraft. Fo-ti kan gi beskyttelse mot kreft og hjertesykdommer, og har blitt brukt for å forbedre hukommelsen og hindre mental svekkelse.

Vitenskapelig litteratur avdekker også krefthemmende egenskaper, beroligende effekt og gunstig effekt på fruktbarhet og eggløsning.

Studier har vist at fo-ti reduserer kolesterolverdiene og øker blodgjennomstrømmingen til hjertet ved at blodkarene utvides. At blodtrykket derved reduseres, bidrar til beskyttelse mot hjertesykdommer. Fo-ti hjelper også til med foryngelse av hormonkjertlene, noe som igjen bidrar til styrking av kroppen.

Innhold: 500 mg Fo-ti (Polygonum multiflorum) (He-Shou-Wu)

Anbefalt dosering: 1 kapsler daglig med mat eller et glass vann.

antall 60
vekt 84 g

Fo-Ti (Swansons) vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!