Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Dci D-chiro-inositol

Varenummer: 2007
790 kr 860 kr

Dci D-chiro-inositol 600 mg 60 Vkapsler

2007
Kun få produkter igjen på lager
790 kr

Produkttagger/Emmeord: Vegetabilske kapsler

Spørsmål om produktet?

Dosering: 1 kapsel 1-2 ganger daglig.

D-Chiro inositol (DCI) er medlem av en familie av stoffer kalt inositoler og anses å ligge innenfor B-vitamin komplekset.
D-kiro-inositol er et naturlig forekommende næringsstoff. Mangel på dette næringsstoffet kan føre til insulinresistens og PCOS.
Det kan finnes i små mengder i en rekke matvarer som bokhvete, kikerter, soyalecitin, gresskar og gresskarkjerner samt i ayurvediske urter som bitter melon (momordica charantia). Det produseres også i friske menneskekropper, fra d-pinitol og myo-inositol som det finnes relativt rikelig av i alminnelig kosthold.

Det er for tiden antatt at mange tilfeller av insulinresistens, polycystisk ovariesyndrom og til og med type II diabetes mellitus er forårsaket av en funksjonell mangel på dette stoffet, gjennom dysfunksjon av enzymer som produserer DCI samt en altfor effektiv prosess for å utskille DCI fra kroppen.

Studier har funnet at kvinner med PCOS skiller ut DCI i urinen seks ganger raskere enn friske kontrollpersoner, mens vevsbiopsier tatt fra personer med type II diabetes har vist et betydelig redusert nivå av DCI-IPG i cellene.
Tilskudd av d-chiro inositol kan bidra til å løse funksjonell mangel på og øke mengden av tilgjengelig DCI-IPG i cellene for å kunne forbrenne glukose til energi på en bedre måte.

Det er tidlige tegn på at DCI også kan også kan være nyttig for personer med Type II Diabetes Mellitus. Flere kliniske studier er nødvendig før en kan konkludere. På nåværende tidspunkt er tilskudd av DCI er en utmerket måte å minimere risikoen for at PCOS kan utvikle seg til diabetes.

antall 60
vekt 70 g
form vegetabilsk kapsel

Dci D-chiro-inositol vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!