Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Curcumin Complex vurderinger

1 review for Curcumin Complex

 • curcumin

  Dette er skevet av abcnyheter.

  Ved å bruke vev fra kreftsvulster som er fjernet fra pasienter, skal forskere ved University of Leicester bruke en ekstrakt, curcumin, fra gurkemeieroten til å drepe kreftceller som ikke lar seg knekke av cellegift.

  Curcumin er stoffet som gir gurkemeie den karakteristiske gulfargen.

  - Etter kreftbehandling er det ofte en liten gruppe celler igjen, og disse er ofte grunnen til at kreften kommer tilbake. Disse cellene ser ut til å ha andre egenskaper enn resten av kreftcellene i svulsten, og derfor er de motstandsdyktige mot cellegiften, forklarer Karen Brown, som leder denne nye studien, i en pressemelding.

  Gurkemeie har en lang tradisjon innen folkemedisinen. Tidligere forskning har vist at gurkemeie har kreftforebyggende egenskaper og øker effekten av cellegift:

  - Tidligere laboratorieforsøk har vist at curcumin, fra gurkemeie, ikke bare øker effekten av cellegift, men også reduserer antallet cellegiftresistente celler, sier Brown.

  Hun håper deres forskning vil gi en forståelse av mekanismen som ligger bak dette.

  - Den bør også hjelpe oss med å finne ut hvilken type pasienter som vil ha best nytte av curcumin-behandling i fremtiden, sier forskeren.
  28. september, 2010 22:48

  Kjøp

  Curcumin Complex 120 Vkapsler
  299 kr 285 kr
  285 kr


  Til utsjekking på en side
  Til utsjekking på en side
  285 kr