Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Colladeen Lamberts 60 tabletter
280 kr
280 kr


Til utsjekking på en side
280 kr
Produkt-knagger: 10 Nye produkter tabletter
Spørsmål om produktet?

Colladeen Lamberts innhold pr. tablett: Anthocyanidins 160 mg (fra ekstrakter av grapeseed og blåbær), C-vitamin 20 mg

Dosering: Ta 2 tabletter daglig.En om morgenen og en om kvelden i 2 måneder. Deretter en tablett daglig. Trenger ikke tas sammen med mat.

Colladeen® er fremdeles den kraftigste antocyanidinformelen som er tilgjengelig, og gir hele 160 mg antocyanidiner (fra ekstrakter av grapeseed og blåbær) per tablett.

Anthocyanidins er en fascinerende familie av forbindelser som finnes i mørk flådd frukt, bær og til og med furubark. Forskere som studerer disse spesielle planteforbindelsene, har fokusert mye av arbeidet sitt rundt rollen de spiller for å bidra til å støtte kollagenets helse.

Kollagen er det mest forekommende proteinet i kroppen, og det er proteinet som danner bindefibre i vev som hud, leddbånd, brusk, muskler og kapillærer. Når kollagen er skadet (av frie radikaler, sollys osv.), Kan vev miste styrke og elastisitet.

Helsen til kollagen er sterkt avhengig av næringsstoffene i kostholdet vårt, for eksempel vitamin C, og forskning indikerer at antocyanidiner spiller en aktiv rolle i å beskytte kroppens kollagen. Dette er grunnen til at vi i begge våre Colladeen®-produkter har brukt et nivå av antocyanidiner som gjenspeiler denne forskningen.

Formtabletter
Produsent/merkenavnLamberts
antall60
vekt64 g