Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Bio-Folin

Varenummer: 1910
99 kr

Folsyre 400 mcg, til forebygging av nevralrørsdefekter.

1910
Kun få produkter igjen på lager
Spørsmål om produktet?
99 kr

Produkttagger/Emmeord: Vitaminer og multi-vitamintilskudd tabletter

Folsyre er et livsviktig, vannoppløselig B-vitamin, som er nødvendig for celledelingen. Vitaminet spiller en sentral rolle, når cellene skal produsere proteiner, DNA og RNA (arvematerialet med kromosomer og gener) før en celledeling.

Folsyre er særlig viktig i forbindelse med graviditet. Myndigheter i mange land har derfor oppfordret kvinner som ønsker å bli gravide til å ta et ekstra tilskudd av folsyre.

Det anbefales, at kvinner som planlegger graviditet tar et daglig tilskudd på 400 mikrogram folsyre, fra det tidspunkt graviditeten planlegges til og med 12. uke av svangerskapet.

Siden 1993 har helsevesenet i USA rådet kvinner som er i stand til å bli gravide til å ta 0,4 mg folsyre daglig for å fremme en sunn fødsel. Forskning antyder at kosttilskudd med folsyre i løpet av de første ukene av svangerskapet kan være gunstig for hjertet. I studien ble tilstander ved fødselen kartlagt hos 1884 kvinner. Kvinner som tok en daglig dose folsyre i de første seks ukene av svangerskapet hadde 54% større sjanse for å få barn uten hjerteproblem i forhold til de som ikke tok folsyre daglig. Family Practice News 33, 2003

Dosering: 1 tablett daglig.

antall 180
vekt 148 g
form tabletter

Bio-Folin vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!