Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Berry Dophilus Now

4.071

Kjøp

Berry Dophilus Now 60 tyggetabletter
162 kr
162 kr


Til utsjekking på en side
162 kr
Kategorier: Melkesyrebakterier  NOW 
Produkt-knagger: Probiotika
Spørsmål om produktet?

BerryDophilus fra NOW inneholder fire nøye utvalgte bakteriestammer som styrker immunforsvaret og har dokumentert effekt mot mageproblemer. I tillegg vil en sunn tarmflora skape et gunstig miljø for maksimal absorpsjon av næringsstoffer. FOS er inkludert i dette produktet for å hjelpe sunn vekst av acidophilus og bifidus. BerryDophilus kan brukes av både voksne og barn. BerryDophilus tyggetabletter er søtet med xylitol og skader derfor ikke tennene til tross for den gode smaken.


• 4 probiotiske stammer
• 2,5 milliarder probiotiske bakterier
• Naturlig bærsmak
• Søtet med xylitol

Dagsdose: 1 kapsel

Innhold per dagsdose: Total karbohydrater 1,4 g, Sukkeralkohol (Xylitol og Sorbitol) 1,2 g, Blanding av 4 stammer probiotiske bakterier (Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius og Lactobacillus plantarum) 750 millioner
(fra 2,5 milliarder bakterieceller ved produksjon)

Andre ingredienser: Xylitol, sorbitol, cellulose, stearinsyre (vegetabilsk kilde), naturlig bærsmak, eplesyre, bete pulver, magnesiumstearat (vegetabilsk kilde), silica og FOS (Fructooligosaccharides). Inneholder spormengder av gluten (peptider).

Anbefalt dosering: Som et kosttilskudd for barn (2 år og oppover) og voksne: Tygg en tablett 1 til 2 ganger daglig mellom måltider eller på tom mage. Hold beholderne tett tillukket.

Inneholder ikke: Salt, hvete, soya, melk, egg, skalldyr eller konserveringsmidler.

Produsent/merkenavnNOW
antall60
vekt122 g

Gjennomsnittlig karakter: 

4.07 av 5 stjerner

1
0
0
0
0
  • Super fornøyd 

    Jeg har alltid handlet Berry Dophilus Now fra utlandet og ble kjempe glad for å vite at urtesenteret.no selger den, siden myndighetene har gjort det umulig å handle helse produkter fra utlandet.
    Berry Dophilus Now er en naturlig probiotica fremstilt av frukt og grønt for barn. Med vintersesongens sykdommer så har dette vært til stor hjelp for immunforsvaret til mine barn. De smaker godt og ser morsom ut så barna elsker de. Jeg har de også med på reise.
    Super fornøyd med de :-)


    12. april, 2018 13:54