Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Amerikansk Ginseng Superior Herbs

Varenummer: 1712
314 kr

Amerikansk ginseng 300 mg 10% std + 200 mg 120 kapsler

1712
Kun 2 igjen på lager
Spørsmål om produktet?
314 kr

Produkttagger/Emmeord: Ginseng

Dosering: 1 kapsler 2-3 ganger daglig, med vann.

Klikk her for mer informasjon om amerikansk ginseng

antall 120
vekt 92 g

Amerikansk Ginseng Superior Herbs vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (2) 4.23 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
2
ingen vurdering
  • Amerikansk Ginseng Suprerior Herbs
    Av 1. april, 2015 11:42

    Har brukt Ameikansk Ginseng Superior Herbs i ca. 4 mnd. daglig nå, allerede etter 1 mnd. ble pusten bedre, allergien ble mindre plagsom. Har brukt 2 kapsler 1 gang daglig. En av astma medisinene har jeg kunnet slutte helt med, bruker nå bare en uten kortison litt av og til, hadde også mye kronisk bronkitt-hoste og tørrhoste som er så å si borte. Må jo innrømme at jeg ikke har sluttet å røyke enda, men likevel har alt blitt mye bedre. på sikt skal røyken også bort. Jeg kan anbefale Amerikansk Ginseng Superior Herbs til alle for en bedre hverdag uansett om de har allergier, astma eller andre luftveisplager :)

  • Astma/Bronkitt
    Av 1. november, 2012 15:10

    Dette er det beste ginseng preparatet jeg har testet. Og har over et drøyt halvår klart å bli kvitt astma og kronisk bronkitt. 2 ginseng kapsler 2 ganger om dagen fungerte ikke bare bedre enn astma medisinen jeg fikk på resept da jeg fik diagnosen. Men i kombinasjon med å slutte å røyke har jeg blitt helt kvitt plagene med lungene. Amerikansk ginseng har og vist seg å være et fantastisk tilskudd for å prestere bedre i trening og fysisk aktivitet.

Skriv en anmeldelse