Kvalitetsprodukter fra Vitacost. Vitacost produktene har en optimal sammensetning av råvarer og er produsert gjennom metoder som sikrer førsteklasses kvalitet i hvert eneste produkt. Produktene oppfyller eller overgår de høye FDA standardene som er angitt i USA Pharmacopoeia og Good Manufacturing Processes (GMPs), og er NSF sertifisert. Vitacost sin satsing på kvalitet er til stede i alle aspekter av produksjonsprosessen. Du kan derfor være trygg på at hvert eneste produkt er:

-Laget kun med ingredienser av høyeste kvalitet

-Underlagt strenge interne laboratorierutiner, laboratoriepraksis og testprotokoller.

-Komponert i henhold til den nyeste medisinske og vitenskapelige tilgjengelig forskning

-Produsert og pakket ved hjelp av "state-of-the-art"- maskiner fra utstyrsprodusenter,

-Valgt ut fra overlegenhet i kvalitet. Alle råvarene er grundig testet for å sikre produktkvalitet og integritet.

Ferdige produkter overføres til karantene for endelig analyse, kontroll av vekt, renhet og effekt. Dette sikrer at du får et førsteklasses NSI produkt, hver eneste gang. Vitacost's egenproduksjon av NSI merkevarer startet i mai 2008. Produktene er produsert i NSI-Vitacost sitt eget 4000 kvadratmeter stort "state-of-the-art" FDA inspiserte cGMP anlegg som ligger i Lexington, North Carolina. Anlegget gir kontroll over hele produksjonsprosessen, fra innkjøp av råvarer til ferdigproduserte produkter.

Vitacost produserer sine produkter i henhold til strenge spesifikasjoner. Det inkluderer omfattende mikrobiologisk testing, testing av tungmetaller i forhold til spesifikasjonene til California Proposition 65, samt fullstendig analyse av produktenes renhet og styrke.