Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Provinal Purified Omega-7

3.990

Kjøp

Provinal Purified Omega-7
265 kr
265 kr


Til utsjekking på en side
265 kr
Kategorier: Omega 7  Efas 
Spørsmål om produktet?

Provinal Purified Omega-7 innhold pr. softgel: Provinal® Renset Omega-7 (50% palmitolsyre) (fra ansjos) 420 mg

Andre ingredienser: Gelatin, glyserin, renset (deionisert) vann, blandet tokoferoler

Nyere forskning på effekt av omega-7 på blodomløpet har avdekket at omega-7 øker nivåene av det gunstige HDL kolesterolet. Effekten er betydelig og dessuten uten bivirkninger.

Forskere oppdaget også at omega-7s kan bidra til å redusere fettlever og fremmer betacelle-aktivitet. Det gir hjelp for cellene til å bruke glukose effektivt, noe som er svært viktig for å opprettholde sunn metabolsk funksjon. Med alle disse spennende helsemessige fordelene som nå er dokumentert gjennom vitenskapelige studier, er utfordringen nå å utvikle en rimelig metode for å isolere ren omega-7, for produksjon av kosttilskudd som er både kostnadseffektivt og svært effektiv.

Provinal® Renset Omega-7 fra Swanson EFA gjør bruk av en rimelig metode for å isolere omega-7 fra fiskekilden. Metoden renser omega-7 oljen slik at det ikke blir noen skadelige næringsstoffer igjen, slik som i andre naturlige kilder til omega-7. Provinal renset Omega-7 gir en konsentrasjon på minst 50% omega-7 palmitoleinsyre fra vill ansjos, samtidig som nivået av antagonistiske fettsyrer er under en prosent. Produktet er den eneste kilden til renset palmitoleic syre som er på markedet.

Provinal bidrar til å heve HDL, det "sunne" kolesterol som bidrar til å rense arteriene. Det faktiske nivå av HDL er imidlertid mindre viktig, det som har betydning er dens egenskap til å fjerne LDL. Provinal Renset Omega-7 ser ut til å heve nivået og muligens også aktiviteten av HDL i systemet.

Dosering: 1 softgel daglig sammen med mat og vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall30
vekt34 g