Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Alpha-GPC Ultra

3.980
-9%

Kjøp

Alfaglyserolfosforkolin Alpha-GPC Ultra 60 Vkapsler
352 kr 322 kr
322 kr
322 kr
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?
  • Enkel bestilling - Rask levering
    Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
  • Rabattsystem og Bonuspoeng
    Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
  • Rimelige priser på stort antall varer
    Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Gi hjernen din et kraftig ernæringsmessig løft med tanke på langtidshukommelse og mental funksjon. Swanson Ultra Alpha GPC er et ernæringsmessig gjennombrudd for kognitiv ytelse. Produktet er basert på Alpha GPC (alfaglyserolfosforkolin) som er en unik form for kolin som er nyttig for hele kroppen. Blant annet for å bedre grunnleggende livsprosesser og som grunnlag for homeostase, vekst, fornyelse og revitalisering. Når det gjelder hjernen viser kliniske studier at Alpha GPC er nyttig for oppmerksomhet, mentalt fokus, hukommelse og andre høyere mentale funksjoner. Det gir også verdifull ernæringsmessig støtte for muskel og nyrefunksjon. Alpha GPC er en ernæringsmessig ressurs for en sunn livsstil og sunn aldring.

Dosering : Ta 1 Vkapsel 1-2 ganger daglig sammen med vann.

antall60
vekt78 g
formvegetabilsk kapsel