Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

30 - Days Waistline

Varenummer: 2092
369 kr

30 Days

2092
Kun 1 igjen på lager
Spørsmål om produktet?
369 kr

Produkttagger/Emmeord: tabletter

30 Days er en norskutviklet verdensnyhet som viser seg å virke på det farlige magefettet som flere og flere nordmenn plages med.

En urteblanding som tradisjonelt er brukt til å redusere fettmengden i mage/midjeregionen og på indre organer.

Kroppsfett må du ha, men for mye kroppsfett på feil sted kan i følge forskerne være ugunstig. De er enige om at magefettet er det farligste, og at magefettet har større innvirkning på stoffskiftet enn fett andre steder på kroppen.

Fjerning av avfallstoffer er en viktig del av kuren. 30days renser lever og nyrer og setter fart på immunsystemet slik at mengdene av cellulitter og overflødig væske blir redusert.

30days inneholder Med-Eq Gaiapharmas egenutviklede og unike ekstrakt DToX. Urtene i DToX har rensende og styrkende virkning på kroppens fordøyelsesorganer og stimulerer kroppens evne til å kvitte seg med skadelige avfallsstoffer. 30days inneholder også unike gluko polysakkarider (betaglukaner), som er kjent for å aktivere og støtte vårt naturlige immunforsvar.

Studier indikerer tydelig at de unike ingrediensene i 30days blant annet stimulerer et protein som øker fettforbrenningen. Proteinet finnes i magefett, og derfor ser 30days ut til å være spesielt virksomt mot store mager. Kombinasjonen av 30days, fysisk aktivitet og et sunt kosthold med et beskjedent inntak av sukker og stivelse hjelper deg med å holde magefettet borte.

Fjerning av avfallsstoffer er en viktig del av kuren. 30days renser lever og nyrer og setter fart på immunsystemet, slik at mengdene av slim, cellulitt og overflødig væske i mageregionens underhud blir sterkt redusert.

antall 120
vekt 176 g
form tabletter

30 - Days Waistline vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (1) 4.10 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
ingen vurdering
  • 30 days
    Av 20. september, 2009 20:44

    Dette produktet merket jeg ikke noe virkning av. Trente bra og spiste lite for å gå ned i vekt samtidig inntok jeg 30 days. Jeg gikk ned 1 kg på 1 måned med hard trening og diett. Tror ikke 30 days hadde noen effekt for meg.

Skriv en anmeldelse