Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Strutseolje Ostrich Oil

Varenummer: 2015
145 kr 146 kr

Ostrich-Oil Strutseolje

Kun 1 igjen på lager
Spørsmål om produktet? Få beskjed når varen kommer inn på lager?
Motta e-post når varen kommer på lager
Din forespørsel er registrert!

Du vil motta en melding når varen kommer på lager.
Din E-post
Mobiltelefon (SMS)
- Fyll ut minst ett av feltene
Undersøker...

Struteolje utvinnes fra strutsefett og er et 100% rent naturprodukt. Historisk dokumentasjon om bruk av strutseolje finnes helt fra 4000 år tilbake. Strutseolje er blitt brukt ved behandling av ulike hudproblem og skader som blant annet tørr hud, psoriasis, solbrenthet, dermatitis, liggesår, sprukken hud, blisters, munnsår, eksem og andre former for problemhud. I tillegg til at det har vært populær å bruke den i forbindelse med skjønnhetshudpleie og kosmetikk. Struktsolje har en høy konsentrasjon av Omega 3, 6 og 9. Dette er fettsyrer som har stor betydning for cellevekst, celledeling og restitusjon. Noe forskning viser at når de essensielle fettsyrene omega 3 og omega 6 påføres sår vil det føre til at såret gror raskere. En antar at det er innholdet av de essensielle fettsyrene som er grunnen til lindring av hudproblemene.

Strutseolje ligner mye på de oljene som finnes i vår egen hud. Oljen irriterer ikke huden, den blokkerer ikke porene, og den har ingen rapporterte bivirkninger.

Flere størrelser 2 × 4
vekt 72 g
form olje

Strutseolje Ostrich Oil vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!