Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

GTF Chromium (Krom)

Varenummer: 1650
115 kr

Krom har betydning i reguleringen av blodsukkernivået og kan dempe trangen etter søtsaker 200 kapsler

1650
På lager
Spørsmål om produktet?

Produkttagger/Emmeord: Ekstra kvantumsrabatt Diabetes

Pris ved kjøp av 4 stk + 103,50 kr

Krom er et mikronæringsstoff, et naturlig og nødvendig sporstoffmineral som har betydning for insulinproduksjon og regulering av blodsukker.

Krom i de tablettene vi selger er framtilt av 50% ChromeMate, og 50% av en blanding av chromeMate, glutamat, cysteinat, og glycinat. ChromeMate er et unikt, patentert niacin-bundet kromkompleks som øker biotilgjengeligheten og den biologiske aktiviteten av krom. Totalt krominnhold pr tablett er 100 mikrogram. Det er 200 tabletter i en boks.

Krom virker gjennom at det gjør det mulig for insulin å binde seg til cellereseptorer slik at glukose kan trenge inn i cellene. Denne prosessen er viktig for å skape energi, som igjen demper søthunger.

Krom er også viktig for hjerte og kretsløp. Det bidrar til å skape et sunt kolesterolnivå i kroppen ved å forebygge dårlig kolesterol, og bidrar det til å skape det gode kolesterolet, HDL. Dette kan hjelpe til med å forebygge hjerte og karsykdommer.


antall 200
vekt 140 g

GTF Chromium (Krom) vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!